Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnál egy olyan barátnőt...

Bevállalnál egy olyan barátnőt akinek anyukája beteg, lebénult? Tudva azt hogy ez mivel jár együtt

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 15:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%
Be segítenék, de csak akkor ha van ápoló is. Az én nagyimat is legalább 15 órában ápolni kellett, így nem jut idő dolgozásra meg párkapcsolatra.
2018. júl. 11. 16:23
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

Nő vagyok, de nem. A nőktől van főleg elvárva, hogy minden rokont ápoljanak, férfiak is a feleségeiknek passzolják le a saját anyjukat.

Mellesleg elég érdekes lenne, összejönnék egy pasival, kiderülne, hogy az anyukája beteg, és mehetek ápolni? A saját anyukámat simán ápolnám, de egy vadidegen nénit, akihez nem köt semmi? Akkor ápolónak mentem volna, ha ez annyira vonzana.

2018. júl. 11. 16:26
 13/39 anonim ***** válasza:
87%

Bele sem mennék, mert nem tudnék minőségi időt együtt tölteni az adott emberrel, az meg nekem nem kapcsolat. Miért, mire lenne együtt időnk? Néha lezavarni egy 2perces menetet?

Ráadásul aki nem fogad gondozót, és nem anyagi oka van rá, azt butának tartom, már bocsi. Egy random ember nem tud szakszerű ellátást nyújtani, és a szeretet és a személyes érintettség ezt nem kompenzálja.Anyukám is csak azért ment bele, mert orvos, és nem tök hülye hozzá.

2018. júl. 11. 16:27
 14/39 anonim ***** válasza:
9%

Barátnő az is, akivel csak heti két-három találkozás van. Ez meg ápolásra szoruló anyuka mellett is mehet.

Ha szuper csaj lenne érdekelne, jobb élmény lenne vele heti pár tali, mint a legszebb helyeken nyaralás nekem jóval kevésbé tetsző csajjal.

2018. júl. 11. 16:34
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
Ez tök jól hangzik, hogy hivatásos ápoló, de azt tudjatok, hogy ez mennyibe kerül havonta? Nem véletlen van, hogy sokszor családtag végzi, mert egyszerűen többe kerül, mint a havi keresete.
2018. júl. 11. 16:37
 16/39 anonim ***** válasza:
31%
15os és akkor mi van a kimaradott munkával egy ápolásra szoruló emberre nem elég reggel munka előtt és este munka után rá nézni?
2018. júl. 11. 16:40
 17/39 anonim ***** válasza:
39%
#15 És miből él az a rokon, aki gondozza?
2018. júl. 11. 16:43
 18/39 anonim ***** válasza:
46%
14es, jol ki lehetsz mar ehezve...
2018. júl. 11. 16:52
 19/39 anonim ***** válasza:
33%
Igen (A kérdésedre a válaszom)
2018. júl. 11. 16:57
 20/39 anonim ***** válasza:
88%

15-öa teljesen jól írja:

" hivatásos ápoló, de azt tudjatok, hogy ez mennyibe kerül havonta? Nem véletlen van, hogy sokszor családtag végzi, mert egyszerűen többe kerül, mint a havi keresete."

Barátnőm anyukájának napi 24 órás ápolás kellett. Havi 260 ezer forint volt úgy, hogy ott lakott nála az ápolónő (tehát mondjuk az ápolónőnek is megvolt a teljes ellátása, és emellett 260 ezer forintba került a hozzátartozóknak).

Nem azért mondom, mert én sem tudnám ápolni a szülőmet, de olyan könnyen dobálóztok itt az ápolónő dologgal.

10 évet élt így a néni, kb. 30 millióba került a családjának. (Tehát amit a mama félretett az élete során, az ment rá.)

2018. júl. 11. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!