Mamámra állandóan rászólok emiatt. Vagy csak én vagyok túlzott tisztaságmániás?
Ha főz, süt és csörög a mobilja, felveszi majd nem mos kezet hanem úgy "piszkos" kézzel csinálja tovább majd eszik. És felháborodik ha szólok.
Ti mostok kezet?
De mikor kóstol lenyalja az ujját.
Ennyi erővel nyalhatnám a telefonom.
Ezt csak nem csinálná senki se...
Bocs, elképzeltem, ahogy a 60 körüli mama ül a wc-n, végzi a nagydolgát, és közben épp facebookozik
😂
Szerintem ez nem kényszeres. Elég belegondolni. Mondjuk elmegyek otthonról, megkapaszkodom a buszon, ahol azelőtt Ödönke megnyalta, csövi bácsi ki tudja, miket művelt, mielőtt megfogta. Előveszem a telefonom, csak hogy mennyi az idő, vagy üzit kaptam, már csövis Ödönkés lett a telcsim. Vagy tolom a bevásárlókocsit, amit 800 szaros kezű ember összefogott, előveszem a telcsimet, hogy mi kell otthonra, rajta a lista, bumm, újabb kaka adag a telefonon.
Én ha hazaérek, mindig letörlöm olyan kis szemüvegtörlő kendővel. Itthon tudom, hogy nem szaros a kilincs, nem koszos semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!