Ha leszbikus lennél, felvállalnád a nyilvánosság előtt?
Mentem ma a buszon, szemben ült velem egymás mellett két fiús lány, akik egymásba karoltak. Jó oké, az ő dolguk, de most én nézzek ki kínosan az ablakon? Azért tekintettel kéne másra is lenni.
Megjegyzem nem akarok ezzel senkit megbántani, csak a véleményedre vagyok kiváncsi
Az előzőnek teljesen igazat adok,de mondjuk a melegfelvonulásra én sem mennék el.
Miért,a heteróknak szabad?Ki kíváncsi arra,hogy nyalják-falják egymást??pf...:D
egymásba karolás, az szerintem majdnem egyenlő a semmivel. főleg, hogy vannak heteró lányok, akik ugyanígy összekapaszkodnak. én is szoktam a barátnőmmel. sőt, néha adok neki egy rövid szájrapuszit is, ha pedig búcsúzunk, belefér egy rövid, szimpla búcsúcsók. egy pillanat, semmi balhékeltés.
még senki nem csapott agyon bennünket, mert nagyon természetesen viselkedünk. igazából, úgy látom, mintha fel sem tűnne nekik, hogy jé, két lányról van szó - egyszerűen egy párnak néznek minket és kész.
egy vad smárparti, na az más tészta. azt nem műveljük, mert nem szeretjük. az intim dolog. :)
ha nem csináltak ilyet előtted, akkor tekintettel voltak rád. hm? :)
na, én leszbikus vagyok, és igen, vállalom a nyilvánosság előtt, de így:
nem szoktam ismerkedéskor, barátkozáskor belevágni a másik arcába, hogy "ja és meleg vagyok", hanem ha pl. kérdezik, hová megyek, teljes természetességgel mondom, hogy "megyek a barátnőmhöz, együtt főzünk valamit vacsorára". ez így egyértelmű, nem erőltetett, és jól is fogadják - elvégre tényleg ugyanolyanok vagyunk, ugyanúgy viselkedünk egy párkapcsolatban, mint egy heteró pár.
vagy, ha rákérdeznek egy buliban, hogy tetszik-e ez és ez a fiú, azt mondom, ilyen egyszerűen: "nem néz ki rosszul, de nekem a lányok tetszenek. illetve, a barátnőm."
ez így vállalás, és mégsem nyomulás, nemde? :)
vagy ha meleg egy író, akkor a szemináriumon nem fogok "fújb uzizni" a tanár előtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!