Mit szóltok a Buda névhez kisfiúnak, és a Kincső névhez kislánynak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 21:19
11/56 A kérdező kommentje:
aki pedig a mai neveit tanácsolta:hát rázott a hideg néhánytól,milyen nevek vannak manapság,fele cigányos a másik fele meg külföldi
2010. jún. 17. 21:31
12/56 anonim válasza:
Az Anna/Anett/Adél nevekhez mit szólsz?
15/56 anonim válasza:
Buda az nekem tetszik. Mondjuk a "Budi" becenév tényleg elgondolkodtató, nekem eszembe se jutott...
Kincső nem a legjobb, szerintem sokan azt se tudják, fiú vagy lánynév-e. Én se tudtam, amíg el nem olvastam ezt a kérdést. Akkor már inkább Kinga, az hasonló.
16/56 anonim válasza:
UNDORÍTÓ! NEHOGY EZT ADD BÁRMELYIKNEK:S
17/56 anonim válasza:
Mit szólnál a Bálinthoz? Azt talán nem tudják elrománosítani. Kislánynak esetleg Enikő, Ildikó, Emese, Kamilla...
18/56 anonim válasza:
Kedves bajtárs!
Ha akarod, hogy magyar neve legyen a fiú kereszteljétek Gergőnek, ha lány...akkor...nemtudom, de KITARTÁS! énis az Erdélyben élek és tudom mi a helyzet.
19/56 anonim válasza:
A Csenge pl magyar, és gyönyörű:) de a Kincső is. De a budát tényleg ne add :S Hidd el, megszívják.
20/56 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszik mindkét név:)...a gergő tényleg szép,köszi:)azoknak akik meg ilyen külföldi meg cigányos neveket javasolnak:mi magyarok vagyunk,azok is leszünk,a gyerekek sem lesznek dzseniferek meg ronaldók meg máriók ,zsáklinok meg hasonlók.köszi a válaszokat.
2010. jún. 17. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!