Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom mindenbe beleköt....

Az anyósom mindenbe beleköt. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2 házra lakik tőlünk, és mindenbe beleköt. Pl. egyik nap nem főztem,mert nem volt időm, egyszerre én voltam a rossz, hogy a fiának nem adok enni,meg hogy mi lesz így vele, másnap esett az eső, de a teraszra kiraktam babakocsiba a gyereket, míg én kinnt olvastam, ő aludt, fel volt öltöztetve, csak esőbe nem tudtam sétálni vinni, de a levegő meg kell neki, erre belekötött abba,hogy szegény 4 hónapos kislányom kiteszem az esőre (terasz alá nem esett be az eső..), milyen anya vagyok én, nála jobb helye lenne a babának. Sajnos 3. hónapba elapadt a tejem, akkor azért voltam a rossz, mert hogy tápszeres gyerekből nem lesz semmi, minek szültem meg, stb. Minden nap ott lóg nálunk, este 10kor úgy kell "kirakni", hogy aludni szeretnénk már. Míg nem vett el a férjem feleségül, addig tök normális volt, együtt vásároltunk, fagyiztunk, moziztunk, stb. azóta mintha kifordították volna önmagából. Férjemnek hiába mondom, ő ezeket nem hallja, mert mikor itthon van a férjem, az anyós egy angyal, és csak bólogat, hogy az anyja nem ilyen.:-( Engem már kiakaszt, azon vagyok,hogy elköltözök a picivel anyuékhoz. Mit tudnék tenni? Anyós 45 éves, férjem 25, én 23.
2010. jún. 17. 11:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, meg is fogadom őket. A férjem és anyukájának "jó" a kapcsolata. Ez az elbújós is tetszik nagyon:-)
2010. jún. 17. 15:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám meg a férjemnek kerek perec, hogy az anyja ilyen meg olyan. Ugyanis a férfiak nagyon közel állnak az édesanyjukhoz és ha így kezelem a dolgot, az neki azt jelenti, hogy el akarom távolítani az anyjától. Sajna ők így érzik. Inkább harcba szállnék vele, egyedül. Ha jönne, nem nyitnék ajtót neki, nem kell tudnia, hogy hallottad az érkezését.Megpróbálnék messzebb költözni, ahová ő nem tud minden nap eljönni. A páromat nagyon magamhoz édesgetném. Nem mutatnám ki, hogy mennyire bosszant. Ha valamit pofázik megint, egyik fülemen be, a másikon ki. Ha rájön, hogy teljesen értelmetlenül jártatja a száját, akkor abba fogja hagyni. A férjednek pedig azt add meg, amit még az anyja se tud: légy nő! Az ő egyedüli nője, úrnője, a legszebb a számára, aki megadja az ölelést, akivel együtt fürödhet, aki megadja a szexet. Ha háziasszonnyá válsz, akkor az anyját fogja benned látni.
2010. jún. 17. 15:55
 23/24 anonim ***** válasza:
A 13:14 -es válaszoló nagyon ügyesen oldotta meg. Gratulálok! Ezt javasolnám neked, csak az a baj, hogy lehet a férjed békeszerető ember és még ezek hallatára se menne fel a vérnyomása. Tehát nem érnéd el a hatást. De próbáld meg!
2010. jún. 17. 16:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ha a férjed nincs otthon, mit keres ott az anyós. Én ugyan be nem engedném.

Ha pedig a férjed is ott van, akkor anyósod úgyis bűbájos.

Tiltsd ki otthonról anyóst, csak akkor jöjjön, amikor a párod is otthon van.

Egyszerűen közöld anyóssal.

Ha puffog, engedd el a füled mellett. LEsz balhé, de a saját békéd érdekében megéri a dolog.

2010. jún. 18. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!