Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom mindenbe beleköt....

Az anyósom mindenbe beleköt. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2 házra lakik tőlünk, és mindenbe beleköt. Pl. egyik nap nem főztem,mert nem volt időm, egyszerre én voltam a rossz, hogy a fiának nem adok enni,meg hogy mi lesz így vele, másnap esett az eső, de a teraszra kiraktam babakocsiba a gyereket, míg én kinnt olvastam, ő aludt, fel volt öltöztetve, csak esőbe nem tudtam sétálni vinni, de a levegő meg kell neki, erre belekötött abba,hogy szegény 4 hónapos kislányom kiteszem az esőre (terasz alá nem esett be az eső..), milyen anya vagyok én, nála jobb helye lenne a babának. Sajnos 3. hónapba elapadt a tejem, akkor azért voltam a rossz, mert hogy tápszeres gyerekből nem lesz semmi, minek szültem meg, stb. Minden nap ott lóg nálunk, este 10kor úgy kell "kirakni", hogy aludni szeretnénk már. Míg nem vett el a férjem feleségül, addig tök normális volt, együtt vásároltunk, fagyiztunk, moziztunk, stb. azóta mintha kifordították volna önmagából. Férjemnek hiába mondom, ő ezeket nem hallja, mert mikor itthon van a férjem, az anyós egy angyal, és csak bólogat, hogy az anyja nem ilyen.:-( Engem már kiakaszt, azon vagyok,hogy elköltözök a picivel anyuékhoz. Mit tudnék tenni? Anyós 45 éves, férjem 25, én 23.
2010. jún. 17. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nalunk is igy volt eleinte,hogy a parom nem vette vagy "nem akarta eszrevenni".Szerencsemre elkezdte figyelni a viselkedeset,es rajott,arra,hogy valoban szemetkedik velem.A ferjed kozel all az anyjahoz?
2010. jún. 17. 11:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk a férjemet halálra idegesítené (még ha a saját szülőről is van szó ) hogy este 10-ig ott ülne anyuka ás lefoglalna minket. Hogy nincs egy emberbe annyi tisztelet a másik magán élete iránt hogy észre vegye magát és ne zavarkodjon! A férjed már nem az ő pici fia, hanem felnőtt ember!!!Még ha meg van örülve az unokáért sincs joga ott lenni egész nap. Ráadásul tényleg milyen rossz anya vagy hogy kiviszed a levegőre a gyereket :) Uhhh...Szerintem ha a férjed tényleg nem veszi észre magát menekülj! Ti vagytok 3-an egy család, de sztem a nagyi úgy érzi ők 3-an azok...Nagyon-nagyon sajnállak! drukkolok hogy a férjed észbe kapjon! És ha lenne rá lehetőség,akkor olyan helyre kellene költözni ahova a tűzokádó sárkány papucsban nem tud átcsoszogni!!!

(egyébként a diktafonra felvett beszélgetés jó ötlet!!! ) csak okosan !!!!

2010. jún. 17. 11:41
 13/24 A kérdező kommentje:
Őt nem zavarja,mert anyukát nem lehet csak úgy elküldeni... Igazad van, tényleg nem a férjem kéne büntetni, de ha ő is ilyen hülye (más szót nem találok már),hogy nem hiszi el amit mondok és anyuka az Isten, akkor lehet, hogy ő is megérdemelné, talán ettől észhez térne! Én nem azt kérem, hogy tagadja meg az anyját, csak szeretnék magánéletet, meg nyugit.
2010. jún. 17. 11:43
 14/24 anonim ***** válasza:
pár hétre hazamész anyukádhoz, akkor majd észbe kap mindkettő
2010. jún. 17. 11:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, az hogy felveszed, pont ezt akartam ajánlani. Megmondani a férjednek, hogy vagy hisz neked, vagy elmész.

Ha az anyjának hisz akkor meg megmondhatod, hogy akkor élj az anyáddal, és ke..ld őt...csúnyán de drasztikusan fogalmazva. Felvétel, nyílt határozott viselkedés, mind az anyóssal mind a férjeddel. Fiatal vagy, hosszú még az út ahhoz hogy ezzel tönkre tedd magad.

Ha ezek nem válnak be, és mégsem költözöl el, akkor zárd be a kaput ajtó sztem is, és ne találkozz vele mikor egyedül vagy.

Nem bírom az ilyen anyósokat, nekem is volt egy anyósjelöltem, aki ilyen kis gennyláda volt... ha a fia ott volt szent volt, ha nem akkor mindent megtett...a fia nem hitt nekem, végül az anyja unszolására elhagyott...aztán könyörgött...két éve...teper...de nincs esélye...!!!

2010. jún. 17. 11:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Hányd le.
2010. jún. 17. 11:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Szegeny lany hiaba zarja ki,az anyos,majd akkor menni fog,amikor a ferj is otthon lessz.Akkor be fog ulni,csak azert,hogy bosszantsa.Ismerem a fajtajat,az ilyen mindent elkovet,hogy ba...assa a masikat!
2010. jún. 17. 12:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha van hova mennetek tényleg jó megoldás a lelépés. Drukkolok nektek. :))))
2010. jún. 17. 12:55
 19/24 anonim ***** válasza:

Igen, de ha kizárja, akkor nem tud vele szemétkedni, amikor meg otthon van a férj, akkor rendi...előbb utóbb nem fogja tudni megállni, hogy ne legyen köcsög a kicsi fia előtt is. És akkor ő is láthatja, hogy milyen az anyja...

Nem biztos, hogy beválik, sztem pár praktikát próbálj ki, ha nem jön be semmi, csak akkor költözz el, főleg ha szereted a férjedet.

Ha elköltözöl, akkor viszont lehet a férjed is észhez térne.

Nehéz ügy. Sok sikert.

2010. jún. 17. 13:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Annak idelyén amikor az anyósék kötekedtek velem a férjrmnek egyszer azt mondtam" maradj itthon és a szobából hallgasd végig a műsort"Amikor azt gondolták,hogy már elment dolgozni elkezdődött a műsor /lehordtak mindennel , mehetek amerre akarok a gyereket viszont nekik hagyom.../. A férjem egy jó fél óráig hallgatta és azután előlépett, na azt a fejet látni kellett volna. Még őt szidták le, hogy mit keres itthon. Na akkor hitte el a férjem, hogy a szülei miként viselkednk velem. Volt rendesen kiosztás, de mi abban a pillanatnan el is költöztünk, de ha külön éltünk volna a férjrm kitiltotta volna tőlünk. Egy jó darabig duzzogtak mára viszont én vagyok a legkedvesebb menyük. Ez 18 évvel ezelőtt történt , az anyósok úgylátom nem változnak. Nagyon vigyázok, hogy ne legyek ilyen a gyerekeim barátaival.
2010. jún. 17. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!