Az anyósom mindenbe beleköt. Mit tudnék tenni?
Mondjuk a férjemet halálra idegesítené (még ha a saját szülőről is van szó ) hogy este 10-ig ott ülne anyuka ás lefoglalna minket. Hogy nincs egy emberbe annyi tisztelet a másik magán élete iránt hogy észre vegye magát és ne zavarkodjon! A férjed már nem az ő pici fia, hanem felnőtt ember!!!Még ha meg van örülve az unokáért sincs joga ott lenni egész nap. Ráadásul tényleg milyen rossz anya vagy hogy kiviszed a levegőre a gyereket :) Uhhh...Szerintem ha a férjed tényleg nem veszi észre magát menekülj! Ti vagytok 3-an egy család, de sztem a nagyi úgy érzi ők 3-an azok...Nagyon-nagyon sajnállak! drukkolok hogy a férjed észbe kapjon! És ha lenne rá lehetőség,akkor olyan helyre kellene költözni ahova a tűzokádó sárkány papucsban nem tud átcsoszogni!!!
(egyébként a diktafonra felvett beszélgetés jó ötlet!!! ) csak okosan !!!!
Jó ötlet, az hogy felveszed, pont ezt akartam ajánlani. Megmondani a férjednek, hogy vagy hisz neked, vagy elmész.
Ha az anyjának hisz akkor meg megmondhatod, hogy akkor élj az anyáddal, és ke..ld őt...csúnyán de drasztikusan fogalmazva. Felvétel, nyílt határozott viselkedés, mind az anyóssal mind a férjeddel. Fiatal vagy, hosszú még az út ahhoz hogy ezzel tönkre tedd magad.
Ha ezek nem válnak be, és mégsem költözöl el, akkor zárd be a kaput ajtó sztem is, és ne találkozz vele mikor egyedül vagy.
Nem bírom az ilyen anyósokat, nekem is volt egy anyósjelöltem, aki ilyen kis gennyláda volt... ha a fia ott volt szent volt, ha nem akkor mindent megtett...a fia nem hitt nekem, végül az anyja unszolására elhagyott...aztán könyörgött...két éve...teper...de nincs esélye...!!!
Igen, de ha kizárja, akkor nem tud vele szemétkedni, amikor meg otthon van a férj, akkor rendi...előbb utóbb nem fogja tudni megállni, hogy ne legyen köcsög a kicsi fia előtt is. És akkor ő is láthatja, hogy milyen az anyja...
Nem biztos, hogy beválik, sztem pár praktikát próbálj ki, ha nem jön be semmi, csak akkor költözz el, főleg ha szereted a férjedet.
Ha elköltözöl, akkor viszont lehet a férjed is észhez térne.
Nehéz ügy. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!