Az anyósom mindenbe beleköt. Mit tudnék tenni?
Tanuld meg meghúzni a határokat. Mondd meg anyósnak (persze normálisan), hogy te tudod mit hogy kell csinálni és nem kérsz a tanácsaiból. Ha most nem sikerül később még rosszabb lesz. Ti életetek, ti családotok, semmi ok arra, hogy anyós este 10ig ott üljön a nyakatokon. Ha nem akarja észrevenni magát, egyszerűen menjetek el a kicsivel otthonról, zárd be az ajtót stb.
Erre a házasságotok is rámehet, ha most nem vagy észnél!
Ne a férjedet büntesd.Ezért ne hagyd el.Tényleg beszélj vele,hogy állítsa le anyukát,Öt nem zavarja hogy késő estig ott van nálatok?
Mi együtt élünk a párom szüleivel,Én anyóskám is hasonló volt.Csak pofára esett mert a kisfia leállította.Azóta tudja hogy merre hány méter velem.Én nem vagyok szájalós,csak hallgattam mikor szekált.De a kisfiam beolvasott neki és ez mellbe vágta."Ezt tőle nem várta!"
Mi most készülünk 8 km re költözni tőlük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!