Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi azt elvált nöként,...

Más is érzi azt elvált nöként, h az én házam az én váram?

Figyelt kérdés

Idö kellett amig megtanultam értékelni a magányt , a csendet , család nincs es egyedul lakom

Napközben alig várom érjek haza

Amikor belépek a házba , csend van es nyugalom . Keszitek egy kávét , olvasgatok . Ha van kedvem elmosogatok, ha nincs , akkor nem . Ha van kedvem fözök , ha nem nem.

Bekapcsolom a tevet , bugyiban járkálok

Este kártyát vetek , mécsest gyújtok

Senki nem kér számon, nem bánt , nem manipulal , de nem is szeret

Neha vágyok párkapcsolatra , de annyira magával ragad ez a sok szin , kellemes sarok , illat itthon , vigasztalóan hat rám , kinézek egy parkot látok , madárcsicsergés, vékony patak

Sok zöld .

Biztonságban érzem magam mint egy anyaméhben .

Nehez elhagyni a burkot

Ti vagytok igy ? Mi ez az allapot ?

2018. jún. 23. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
És de, számít hogy nő a kérdező. ugyanis a nők a legtöbb kapcsolatban kiszolgálnak másokat, míg a pasik KISZOLGÁLTATJÁK magukat a nőkkel.
2018. jún. 23. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Én érzek ilyesmit, de én nem lakom egyedül :)

Számomra fontos az otthon nyugalma és biztonsága. Ha akarom, olvasgatok a szobámban 5 órát. Ha akarok, elmegyek sétálni. Ha akarom, éjjel 2-kor metált hallgatok viszonylag hangosan. S ha nem akarok főzni, nem főzök :) (Sajna a főzés régi hobbim s enni úgyis kell, így amikor elegem van, akkor se marad ki, képtelen vagyok nem főzni.)

Ez nekem prímán összefér a párommal, aki tündéri és jelentősen emeli a ház otthonosságát, sokkal jobb, ha itt van.

Patak itt is van, annak végképp nincs köze semmihez, bár ha elémegyek a páromnak, akkor a patak csobogós részén találkozunk az erdőben, ahol nincs térerő...

Viszont azt nagyon szeretem, hogy több km-es körzetben szinte nincs is ember. Ha településen laknék, máris nem lenne ekkora nyugalom és mindig tiszta levegő.

2018. jún. 23. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
mi az a kártya vetés,?
2018. jún. 23. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Az ember nem társas, társadalomban élő. Egyedül is lehet vki boldog, csak mert mi magunk nem érezzük így.
2018. jún. 23. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Én 3 évig éltem így :)

Abszolút nem hiányzott az életembôl a férfi.

Szeretem a családomat, de ôszinte leszek: Az a 3 év volt életem legszebb és legnyugodtabb idôszaka. Ez a totális függetlenség. Azt csinálsz, amit akarsz, nem kell senkihez alkalmazkodni.

Amíg így jól érzed magad, ne változtass.

2018. jún. 23. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:
4%

Felelem, "gyasz" ez az allapot. A komfortzonad ragad magaval,egyelore, mert sebzett vagy.

Kesobb, majd atalakul mindez, addig is egy kis haziallat is vigasztalhatna.

2018. jún. 23. 14:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos mas mellett nem sikerult megtalalni a nyugalmam , mindig martak , cirkuszodtak, ekegedetlenkedtek
2018. jún. 23. 15:07
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Elozo vagyok, tukrozodik a lelkiallapotodrol a szohasznalatod. Tegy magad kedvere, es gyogyulj! Rad fer.

Mecses, csoki, madarak, finom vacsorak, vasarolgatas, ez-az, aztan majd johet egy ismerkedes is ovatosabban.

2018. jún. 23. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Ezt úgy hívják, hogy introverzió. Vannak hátrányai (az emberek nem értik, azt hiszik depis vagy, jönnek az ilyen szövegek, hogy "az ember társas lény", stb, illetve valamilyen szinten alkalmazkodni kell a társadalom elvárásaihoz). Előnye, hogy az ember pokoli jól elszórakozik egymagában :D
2018. jún. 23. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:

#17. épp arra gondoltam, hogy elég szar kapcsolatod volt korában. ne erőltesd a dolgot, de ez tényleg egy burok.

Egyre nehezebben akarod elhagyni. Az meg nem biztos, hogy jó.

2018. jún. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!