Más is érzi azt elvált nöként, h az én házam az én váram?
Idö kellett amig megtanultam értékelni a magányt , a csendet , család nincs es egyedul lakom
Napközben alig várom érjek haza
Amikor belépek a házba , csend van es nyugalom . Keszitek egy kávét , olvasgatok . Ha van kedvem elmosogatok, ha nincs , akkor nem . Ha van kedvem fözök , ha nem nem.
Bekapcsolom a tevet , bugyiban járkálok
Este kártyát vetek , mécsest gyújtok
Senki nem kér számon, nem bánt , nem manipulal , de nem is szeret
Neha vágyok párkapcsolatra , de annyira magával ragad ez a sok szin , kellemes sarok , illat itthon , vigasztalóan hat rám , kinézek egy parkot látok , madárcsicsergés, vékony patak
Sok zöld .
Biztonságban érzem magam mint egy anyaméhben .
Nehez elhagyni a burkot
Ti vagytok igy ? Mi ez az allapot ?
Én érzek ilyesmit, de én nem lakom egyedül :)
Számomra fontos az otthon nyugalma és biztonsága. Ha akarom, olvasgatok a szobámban 5 órát. Ha akarok, elmegyek sétálni. Ha akarom, éjjel 2-kor metált hallgatok viszonylag hangosan. S ha nem akarok főzni, nem főzök :) (Sajna a főzés régi hobbim s enni úgyis kell, így amikor elegem van, akkor se marad ki, képtelen vagyok nem főzni.)
Ez nekem prímán összefér a párommal, aki tündéri és jelentősen emeli a ház otthonosságát, sokkal jobb, ha itt van.
Patak itt is van, annak végképp nincs köze semmihez, bár ha elémegyek a páromnak, akkor a patak csobogós részén találkozunk az erdőben, ahol nincs térerő...
Viszont azt nagyon szeretem, hogy több km-es körzetben szinte nincs is ember. Ha településen laknék, máris nem lenne ekkora nyugalom és mindig tiszta levegő.
Én 3 évig éltem így :)
Abszolút nem hiányzott az életembôl a férfi.
Szeretem a családomat, de ôszinte leszek: Az a 3 év volt életem legszebb és legnyugodtabb idôszaka. Ez a totális függetlenség. Azt csinálsz, amit akarsz, nem kell senkihez alkalmazkodni.
Amíg így jól érzed magad, ne változtass.
Felelem, "gyasz" ez az allapot. A komfortzonad ragad magaval,egyelore, mert sebzett vagy.
Kesobb, majd atalakul mindez, addig is egy kis haziallat is vigasztalhatna.
Elozo vagyok, tukrozodik a lelkiallapotodrol a szohasznalatod. Tegy magad kedvere, es gyogyulj! Rad fer.
Mecses, csoki, madarak, finom vacsorak, vasarolgatas, ez-az, aztan majd johet egy ismerkedes is ovatosabban.
#17. épp arra gondoltam, hogy elég szar kapcsolatod volt korában. ne erőltesd a dolgot, de ez tényleg egy burok.
Egyre nehezebben akarod elhagyni. Az meg nem biztos, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!