Más is érzi azt elvált nöként, h az én házam az én váram?
Idö kellett amig megtanultam értékelni a magányt , a csendet , család nincs es egyedul lakom
Napközben alig várom érjek haza
Amikor belépek a házba , csend van es nyugalom . Keszitek egy kávét , olvasgatok . Ha van kedvem elmosogatok, ha nincs , akkor nem . Ha van kedvem fözök , ha nem nem.
Bekapcsolom a tevet , bugyiban járkálok
Este kártyát vetek , mécsest gyújtok
Senki nem kér számon, nem bánt , nem manipulal , de nem is szeret
Neha vágyok párkapcsolatra , de annyira magával ragad ez a sok szin , kellemes sarok , illat itthon , vigasztalóan hat rám , kinézek egy parkot látok , madárcsicsergés, vékony patak
Sok zöld .
Biztonságban érzem magam mint egy anyaméhben .
Nehez elhagyni a burkot
Ti vagytok igy ? Mi ez az allapot ?
Természetes... én mondjuk a párommal kapcsolatban érzem ezt.
Örülök, ha hazaért, ha beszélgetünk, amikor reggel rám mosolyog, átölel, éjszka magához húz, és úgy alszunk tovább.
Mikor kiborít a kis trollkodásaival, megdicséri a főztöm, stb.
Ez az állapot az, hogy jól érzed magad az életedben.
Ha vágysz kapcsolatra, mint írod, keress olyan partnert, aki mellet ugyanígy biztonságban érzed magad, önmagad lehetsz és nem akar sem megváltoztatni, sem a bejárónőjévé tenni, sem manipulálni.
Ehhez nem kell nőnek lenni.
Mellesleg az igazi párod akkor találod meg, ha akkor érzed magad így, amikor ő is ott van. Nem csak addig, amíg jó a szex, hanem évek múlva is. De ezt a legtöbb ember sajnos sosem tapasztalja meg, mert eszük ágában sincs hűségesnek lenni, csak utólag jönnek rá. (Már aki.)
Ez az ellentmondás. Egyfelől a függetlenség, szabadság, ami nagyon fontos, másfelől a magány. Benne van az önzőségnek, alkalmazkodóképtelenségnek a veszélye, ha ez sokáig így marad, viszont nem lehet megjósolni a jövőt, lehet, hogy soha nem is lesz szükséged az alkalmazkodásra. Tulajdonképpen szerencsés vagy, hogy ezt már képes vagy pozitívumként megítélni, viszont az ember társas lény. De azt mondják a szakemberek, akkor vagy készen egy új párkapcsolatra, amikor önmagaddal már harmóniában vagy, és nálad most ez áll fenn.
Hasonló a helyzet özvegyként is.
Mennyi ideje vagy egyedül?
"Este kártyát vetek"
Az meg micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!