Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a jövőről, a...

Mit gondoltok a jövőről, a jelenlegi társatok/párotok/élettársatok lesz az örök nagy Ő egy életen át?

Figyelt kérdés

Mi tartja működésben a kapcsolatotok? :)

Csak érdekel :)

2010. jún. 16. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%
Több, mint hat éves kapcsolat, de nem tartom valószínűnek, hogy együtt halunk meg. Haldoklik a kapcsolatunk, de egyikünk sem meri kimondani, hogy vége.
2010. jún. 20. 20:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

100%, h Ő a nagy Ő. Ma van a 3. évfordulónk, tervezzük az esküvőt, a napokba beszéltünk a gyerektémáról.

Igen, tudom, attól, h lesz baba, házasság még nem tuti a kapcsolat, de mind a ketten tudtuk már az első beszélgetésünk óta, h minket egymásnak rendeltek.

Van vita, azt nem tagadom, de én azt vallom, h ahol nincs vita, az nem egészséges kapcsolat. Hisz a viták alkalmával kiderül, h mennyire is szeretjük a másikat...Ha vita közbe is legszívesebben letepernénk a másikat, csak hogy ezzel megnyugtassuk, akkor szerintem biztosak lehetünk benne, h ez Szerelem :). És én ezt érzem mindig :))

21/L

2010. jún. 20. 20:50
 23/25 anonim válasza:
100%

Ki tudja majd jó pár év és elválik.....

Az elején mindenki rohadt boldog és mindent szépnek lát, majd ha jönnek a gondok és azt is megtudjátok oldani "szerelemben", akkor igen mondhatjuk, hogy az a nagy Ő, de nagyon kicsi az esélye, hogy beválik....

2010. jún. 20. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
remélem, hogy ő..
2010. jún. 20. 21:38
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ,hogy ő lesz az, bár az elején vibrált minden és állandóan jöttünk mentünk most sok a munka, új lakás, gyerek, ki vagyunk dögölve, szó szerint. Most jön a 6. évünk együtt de minen nap beszélünk telefonon ugyan úgy összebujunk és mindíg van egy kis időnk egymásra, nem haggyuk kialudni a lángot...
2010. jún. 20. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!