Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a jövőről, a...

Mit gondoltok a jövőről, a jelenlegi társatok/párotok/élettársatok lesz az örök nagy Ő egy életen át?

Figyelt kérdés

Mi tartja működésben a kapcsolatotok? :)

Csak érdekel :)

2010. jún. 16. 20:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi 22 éve vagyunk együtt, úgyhogy valószinü - szeretni még mindig szeretjük egymást.
2010. jún. 16. 21:57
 12/25 sulfur ***** válasza:
100%
14 évig hittem azt, hogy az a nő, akit feleségül vettem, életem végéig velem lesz. Aztán úgy gondolta, inkább egy nálánál is fiatalabb pasival éli le az életét.
2010. jún. 16. 22:11
 13/25 A kérdező kommentje:
:S
2010. jún. 16. 22:39
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nm tudom, őszintén szólva... A mostani párom nagyon szeret engem, én is őt, csak valahogy nem azzal a hatalmas mindent elsöprő lángolással, mint az exet...

Vele más volt minden, vonzódás volt, abból lett szerelem, de sajnos csak részemről, mint utóbb kiderült. Igen, úgy érzem, hogy elszalasztottam a nagy Őt, és már sosem lesz az enyém...nagyon elrontottam, már nem tudom visszacsinálni!

Ezért hálásnak kell lennem a gondviselésnek, hogy adott nekem még egy esélyt...igaz, hogy ez nem olyan, igaz, hogy nem lángol, de legalább szeret és mellettem lesz életem végéig, tisztelni és becsülni fog végig! Tudom, mert ő olyan...ha én is akarom! És nem tehetem meg, hogy ne akarjam! :)

2010. jún. 17. 00:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ő...6 éve együtt élünk...1 éve házason... nem kell más...
2010. jún. 17. 06:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapi második 20:52-es vagyok és a 21:41-es felvetésére reagálnék. Én nem azért írtam, hogy van már gyerekünk, mert az örökre összetart egy kapcsolatot. Éppen, hogy az is egy megpróbáltatás, amin sok kapcsolat megbukik. Hány kérdést lehet olvasni, ahol kisgyerekes szülők válnak! Ez mind a gyermekvállalás velejárói miatt van. A szülőknek kevesebb idejük van egymásra, folyton fáradtak, kimerültek. Sok kapcsolat bukik meg ezen. Nem mondom, hogy örökké fog tartani a házasságom, de eddig minden meseszép és egy gyerkőcön már túl vagyunk. :-)
2010. jún. 17. 07:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biztos. Szeretjük egymást és bár most komoly anyagi gödörbe jutottunk, közösen megoldjuk.
2010. jún. 20. 18:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, én nemtudom:( 2 éve vegyunk együtt és én azt hittem/hiszem ,h ő az, mindenben egyezünk...stb... az első egy év fergeteges volt,minden nap szinte mentünk valamerre, mindig mókáztunk, és egy éve megváltozott nagyon sok minden:( Sok lett a vita, meg már nem igényli,h eljárjunk ,ami nekem nagyon hiányzik. Ha ez megváltozna,akkor ki merném jelenteni,de így... így nem tudom,mert nem érzem ,h teljesen boldog lennék már.

Szeretném azt hinni,h újra minden jó lesz meg aktív lesz a kapcsolatunk,mert én legbelül úgy érzem,h ő a másik felem. 6. érzékem azt súgja :)

2010. jún. 20. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

13 éve vagyunk együtt, 2 hónap után költöztünk össze. Van egy 8 és egy 6 éves gyermekünk.

Úgy érzem ő a nagy Ő. Talán azért mert mindent megbeszélünk egymással, azonnal észrevesszük ha valami bántja a másikat és a legtöbb dologban egyezik a véleményünk. A mai napig kölcsönösen szeretjük egymást :)

2010. jún. 20. 19:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon remélem :D úgy érzem Ő az, aki kell nekem...és szerencsére Ő is ugyanígy van ezzel, szóval van rá esély. Leírhatatlanul szeretjük egymást. =)
2010. jún. 20. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!