Mit gondoltok a jövőről, a jelenlegi társatok/párotok/élettársatok lesz az örök nagy Ő egy életen át?
Mi tartja működésben a kapcsolatotok? :)
Csak érdekel :)
Nm tudom, őszintén szólva... A mostani párom nagyon szeret engem, én is őt, csak valahogy nem azzal a hatalmas mindent elsöprő lángolással, mint az exet...
Vele más volt minden, vonzódás volt, abból lett szerelem, de sajnos csak részemről, mint utóbb kiderült. Igen, úgy érzem, hogy elszalasztottam a nagy Őt, és már sosem lesz az enyém...nagyon elrontottam, már nem tudom visszacsinálni!
Ezért hálásnak kell lennem a gondviselésnek, hogy adott nekem még egy esélyt...igaz, hogy ez nem olyan, igaz, hogy nem lángol, de legalább szeret és mellettem lesz életem végéig, tisztelni és becsülni fog végig! Tudom, mert ő olyan...ha én is akarom! És nem tehetem meg, hogy ne akarjam! :)
Hááát, én nemtudom:( 2 éve vegyunk együtt és én azt hittem/hiszem ,h ő az, mindenben egyezünk...stb... az első egy év fergeteges volt,minden nap szinte mentünk valamerre, mindig mókáztunk, és egy éve megváltozott nagyon sok minden:( Sok lett a vita, meg már nem igényli,h eljárjunk ,ami nekem nagyon hiányzik. Ha ez megváltozna,akkor ki merném jelenteni,de így... így nem tudom,mert nem érzem ,h teljesen boldog lennék már.
Szeretném azt hinni,h újra minden jó lesz meg aktív lesz a kapcsolatunk,mert én legbelül úgy érzem,h ő a másik felem. 6. érzékem azt súgja :)
13 éve vagyunk együtt, 2 hónap után költöztünk össze. Van egy 8 és egy 6 éves gyermekünk.
Úgy érzem ő a nagy Ő. Talán azért mert mindent megbeszélünk egymással, azonnal észrevesszük ha valami bántja a másikat és a legtöbb dologban egyezik a véleményünk. A mai napig kölcsönösen szeretjük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!