Mért nem kaphatok azt ballagásomra, amit szeretnék?
Annyi s történet,hogy most ballagok általánosból.Tök szép Ezüst ékszereket néztem ki magamnak,hogy akkor majd ballagásomra megkapom.erre ma anyu bejelenti,hogy ők fehéraranyat akarnak venni,mert az értékesebb.mondtam nekimhogy nem édekel,az ezüst jobban tetszik,erre mondta,hogy az ezüstöt akkor szoktak venni amikor kis költségvetésű alkalom.pl néznap van...nem elég,hogy fehérarany,még ki se választhatom...nem értik meg,hogy nekem elég egyedi izlésem van és vannak olyan egyszerűbb kinézetű ékszerek amiktől a falra tudnék mászni."de az ugy nem ajándék"
tényleg ekkora jelentősége lenne annak,hogy az ezüst olcsóbb meg kevésbé értékesebb mint az arany/fehérarany?
Tényleg szépek az aranyak is,csak nem az én stílusom,nem birom magamon elképzelni.
Most néztem egy fehérarany karkötőt,ami esetleg tetszik is.
nem értem,hogy mért az értéke fontos.köszönöm az eddigieket:)
hát ez az... nem érted a lényegét.
ne tartozz azok közé, akik minél feltűnőbb, csicsamicsa ékszereket hordanak...
az ékszer évszázadok óta értéket képvisel. a túl sok, túl nagy ékszer visszataszító.
egy apró, ám annál értékesebb, jól eltalált ékszer kiegészít,öltöztet, sokat elárul a viselőről.
ja és tanuld meg, nem hordunk egyszerre több láncot, több karkötőt, minden ujjon gyűrű...
nem kell magadra aggatni az összes ékszered, hogy megmutasd, neked mennyi van.
én minden ruhához mást veszek fel, illetve van egy hétköznapi szettem, ami mindenhez megy.
nekem a kedvencem az igazgyöngy fülbevalóm. persze sokan hordanak ilyet bizsuban, de én tudom, hogy ez az igazi.
Gondolj arra, hogy még mindig szerencsés helyzetben vagy. Én nem ballagtam nyolcadikban (nyolcosztályos gimibe jártam), gimi utáni ballagásomra kaptam egy ezüst szettet (nyaklánc-fülbevaló egy-egy négyzet alakú gránáttal). Nagyon szép és nagyon szeretem, de igazából nekem meg az arany a kedvencem. De hát fel sem merülhetett bennem a dolog, mert nem volt rá keret :(
Azért még mindig könnyebb helyzetben vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!