Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazam van hogy nem tetszik a...

Igazam van hogy nem tetszik a dolog?

Figyelt kérdés
Élettársammal 3 éve élünk együtt. Közös kasszán vagyunk. Nagyon dolgos ember. Elkezdett még egy helyen dolgozni. A gondom az , hogy azt mondta, hogy amit ott keres azt nem adja haza, tehát abból semmit.Azt a 22 éves kereső gyerekének adja tovább. Én egyedül töltök ez miatt sok hétvégét, hétköznapot estig és nem látom így értelmét akkor a részemről. Kiváncsi lennék a véleményetekre ti mit szólnátok hozzá?
2018. jún. 15. 08:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
nem,nem az a baj veled, hanem hogy nem tudod megérteni, hogy a társadnak van egy fia, támogatni akarja, ezért áldozatot hoz, és ez fontosabb neki, mint hogy veled punnyadjon minden vasárnap. Találj magadnak értelmes elfoglaltságot, ne rágd emiatt magad.
2018. jún. 15. 11:46
 22/25 anonim ***** válasza:
64%
Én nem a kérdező ellen vagyok. Csak minden éremnek két oldala van...És nem azt kérdeztem, hogy mi a hobbi, hanem azt írtam, hogy nem tudjuk, esetleg apukàval nem e közös a hobbi, amire pénzt ad. Most erre is lehet írni bàrmit, ezekben a kérdésekben senki nem tud segíteni, mert nem làtunk bele a kapcsolatba...
2018. jún. 15. 11:47
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem közös hobby apukával. Ezt csak a "nagyfiú" űzi!
2018. jún. 15. 11:57
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Mi az a hobbi?Engem érdekel
2018. jún. 15. 15:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Mostmár engem is
2018. jún. 24. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!