Érettségi vagy munka?
Szép estét.Ha van munka és iskola lehetőség is,nem lenne jobb egyszerre?!
Pár év kihagyás után nem biztos hogy ismét visszatud ülni a padba....
Az érettségi követelmények viszont az ön számára nagyot változhatnak....
Sosem fogom megérteni az embereket, ha nekik semmi szakma nem jó, akkor minek tanulnak? Üljenek le és kezdjenek el pokerezni, utána pénzbe fogadni, abból később meg lehet élni, és független vagy mindentől.
Elmondanám hogy egy cigány gyerek, akiben meg van a szorgalom örülne a hegesztőnek, mert a mellé tanul egy nyelvet ahová szeretne menni, és megnyílik előtte a normális élet kapuja.
Csak a magyar ember olyan, meg úgy általában azok akik jó dolgukban megtehetik hogy variáljanak.
Magadért dolgozz, ha értesz hozzá és nem 2-essel mentem át, akkor nyilván el kell kezdeni hogy legyen tapasztalat, utána lehet válogatni a munkahelyek közül.
Érettségitől mit vársz? Tudod hány idióta csinálja még mert elismerést szeretne, és mutogathatja a családtagok előtt hogy nekem ez is meg van.
Nekem semmi szükségem rá, mert anélkül is ledumáltam az egykori és leendő munkáltatómat is, pedig pályakezdő voltam 21 évesen, és egy B-s jogsim volt.
Jó de miért végezted el a szakmát ha nem szereted? Miért nem hagytad ott amikor rájöttél hogy neked ez nem tetszik? Már lenne érettségid ha akkor elkezded.
Szerintem ne érettségit csinálj hanem másik szakmát, olyat ami tetszik. Sokkal többre mész egy jó szakmával, mint egy érettségivel
Vannak okj képzések, végezz el egyet amíg teheted, ha most dolgozol pár évet és közben el is költözöl akkor onnan már nem fogsz tudni visszaülni az iskolába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!