Ti mit tennétek, ha a lányotok kitagadná a család nagyrészét?
Kedves kérdező, tudom, hogy te vagy a lány, aki kitagadta a családot. Lesüt az irásodból, egy anyuka, akinek felnőtt gyerekei vannak(vélhetően nem túl fiatal) nem ir igy, és ott az a kis baki, hogy"a lányom testvére".
Bebújtál anyuci álcája alá, hogy igazolást nyerj, hogy jól tetted.
Felesleges cécó, kiirhattad volna simán is.
Én megértelek, nekem is rosszul esne ez a szitu, de nem konkrétan "kitagadtam' volna őket igy, felhivva, hogy mostantól 'kivagytok tagadva' hanem simán sz-rtam volna én is a fejükre, s majd ha kellene valami tőlem ,elküldöm a francba és elmondom a bajomat velük kapcsolatban.
Igy, hogy ők nem tudják ezt a hátteret a lánnyal, tehát hogy mit müvelt nálatok/ veletek, ő azt ad elő nekik amit akar, és még te vagy a rossz, amiért nem birod ezt az ügyes kislányt. Tisztázni kellene mindent, nem csak igy lerombolni a rokonságot.
Én is megszakítottam a nagyszüleimmel 2 éve minden kapcsolatot, mert komoly indokom volt rá (persze a gyk felhasználók szerint én voltam a hibás, mert írtam is ki valami kérdést, na mind1.)
Én úgy gondolom, mindenkinek van egy határ, persze mindenkinek máshol van, ahonnan nem megy tovább, és nem kíváncsi a másikra, akkor sem, ha családtagról van szó.
Felhívni őket emiatt én is hülyeségnek tartom, a lány helyében innentől szimplán szarnék rájuk, nem venném fel a telefont, stb. Azt lehet gondolkodni, vajon miért...
De én megértem a lányt.
"A "lányom testvére" nem feltétlen az én gyerekem, lehet a páron elözö kapcsolatából született valaki is!"
Lehetne, ha a 3. hozzászólásban nem derülne ki, hogy mégiscsak a 'kérdező' fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!