Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hagy, vagy hagynak...

Miért nem hagy, vagy hagynak békén? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de sajnos annyira megterhelő.. Most ezt lehet furán fogalmazom, de már egyszerűen Nem akarok élni.. Legalábbis velr/velük. Igazából a családomról van szó, akik (leginkább a bátyám) sosem hagynak békén.. Mindig bennem keresik a hibát. Bátyám mindig azzal vádol (16 éves vagyok), hogy belőlem nem lesz senki, illetve máshoz hasonlítgat. Csak azért, mert hát nem a legjobb tanuló vagyok a családban. Anyám igazából nem olyan, csak néha a munka miatt ideges és azért van rám "kiakadva" ha lehet ezt így mondani.. De egyébként sokszor bátyám bíztatja anyámat. Szóval legjobban bátyám van rám szállva, mert ő csak másokban tudja keresni a hibát, de leginkább bennem. Nagyon sok mindent leírhatnák, de néha annyira tönkre teszi akár az egész napomat, hogy az már tényleg rossz.. Nem vagyok depressziós, csak szimplán nem vagyok az a keménynek tettető ember. Viszont, ha még valamit le tudok írni, akkor az hogy aminek örülök hogy a barátnőm segít, illetve itt van nekem.

2018. jún. 7. 11:49
 1/8 anonim válasza:
79%
Gondolom azért csesztet, hogy tanulj, vagy csináld amit mond, vagy hallgasd. Mást erre nem lehet mondani, ha tanulsz legalább talán kevésbé csesztet és hamarabb elköltözhetsz, ha szeretnél. (Nyilván arra célzok hogy több tanulással jobb munkát kapsz, és a megkeresett pénzedből lépsz le)
2018. jún. 7. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Én mindent megteszek amit tudok.. De sokszor olyanokat mond, ami már tényleg nem emberi dolog. Illetve, nem tudja, hogy emellett nem is tudja hogy még mik folynak a háttérben. És ha azt gondolod, hogy ő ezt akarja, akkor tévedsz. Mindig minden miatt hibáztat, nem csak a tanulással.. Állandóan mindenbe bele köt. Sokszor ha otthon bent vagyok, akkor az a baj. Ha meg ki szeretnék menni, akkor meg az a baj. De ez csak egy kisebb részlet a dologból..
2018. jún. 7. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Aha...

Hát így mi sem tudunk segíteni ha nem írod le a részleteket.

2018. jún. 7. 12:48
 4/8 anonim válasza:

Nálam se másabb a helyzet, tudom miről beszélsz. Egyébként meg de, akarja, ha nem akarná nem magyarázna, gondolom szar élete van és téged akar hibáztatni érte, persze ezt úgy magyarázza meg, hogy miattad csinálja, hogy jó életed legyen, szokásos rizsa. Én sem tudok mást tenni, csak tanulni, dolgozni, majd elmenni innen, mert nem fejezik be sose, mindig találnak valamit, ami miatt lehet kezdeni a műsort, ez ilyen, vannak ilyen emberek, őket nem lehet megváltoztatni, szerintem, bár én nem is akarom, ha jó az ilyennek az hogy mással foglalkozik, a saját élete helyett ami valószínűleg szarabb a tiednél, hát hadd csinálja.

Vagy hozzászoksz, vagy elmész.

Mikkel zavar pontosabban egyébként? Gondolom kb mindennel, de azért megkérdezem.

2018. jún. 7. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyrészt a tanulással, amit már említettem. Illetve amivel csak lehet.. De felsorolok pár példát. Szóval, hogy a barátnőm hogy jöhetett össze velem. Tiszta szerencsétlen vagyok. Akkor ha valamit csinálok pl. A saját számítógépemen, akár játék, vagy photoshoppolok, akkor hogy én mennyire szar vagyok ebben, meg abban. Meg hogy miért csinálok én ilyeneket. Ha veszek magamnak bármilyen szükséges dolgot, akkor meghogy elb*szom a pénzemet, szóval ilyenek..
2018. jún. 7. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat, ezekből már valóban nem úgy tűnik, hogy jóindulatból, szeretetből csinálja...
2018. jún. 8. 00:23
 7/8 A kérdező kommentje:
A mai nap pedig az történt, hogy mentem volna a barátnőmhöz.. El is készültem, és vettem volna fel a cipőmet.. De eldugta, én meg nem találtam. Utána fel adtam.. És nem tudtam menni.
2018. jún. 9. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Szóval.. Ő engem nem néz semmibe. Egy szívtelen testvér, aki csak nekem akar rosszat. Mással nem igazán csinálja ezt.. De nem kívánok senkinek ilyen fajta testvért. Remélem én is, hogy hamár eddig ki bírtam akkor továbbra is.. Illetve hogy el fog múlni mihamarabb.
2018. jún. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!