Miért nem működik a domain? Folytatás lent!
Figyelt kérdés
Szóval.. Elmagyarázom, vettem egy VPS-t. És feltöltöttem a /var/www mappán belül a weboldalt. És ugyebár van ennek egy IP-je. Ha az IP-t beírom a google-ba, akkor behozza a weboldalt.. Viszont, vettem egy domaint, amit hiába próbálok rárakni, nem akar sikerülni. Néztem, hogy az A rekordnál kell, de hiába vártam, nem volt jó.. És most nem értem mi a hiba.2018. márc. 16. 17:03
1/3 anonim válasza:
Nameserverek rendben vannak?
Mennyi időt vártál? Akár 1-2 óra is lehet, mire működni fog a domain. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Vártam 1 napot, meg próbáltam újra, de fogalmam nincs. A Nameserverek meg valószínű, hogy jók, mert automatikusan írta be őket.
2018. márc. 16. 19:03
3/3 A kérdező kommentje:
Viszont.. Ha már a nameserverekről beszélünk. Az nem lehet, hogy a nameserveren a TTL 84600-on van? Ne vegyem le 3600-ra?
2018. márc. 16. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!