Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Domain átirányítása XAMPP-s...

Domain átirányítása XAMPP-s webszerverre?

Figyelt kérdés

Készítettem egy weblapot, átengedtem a routheren a 80-as portot az IP beírásával szépen megy a weblap bárkinek.

Béreltem domain nevet a fropsinál, kérdésem az hogy hogy kell ezt kitölteni: [link] ?

2018. márc. 11. 22:01
 1/7 A kérdező kommentje:

Pontosabban az 1. helyre beírom azt amit itt: [link]

kapok a másodikhoz mit?

2018. márc. 11. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem erre van szükséged, amit a kérdésben megadtál. Ott a DNS szervert tudod megadni. (Amihez megfelel a FORPSI)

Egy A típusú rekordot kell felvenned az IP címmel.

Az is fontos még, hogy statikus IP címednek kell lennie, mert ha az nincs, akkor ha változik az IP cím, akkor nem lesz elérhető az oldal.

2018. márc. 12. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ott a forpsi DNS maradjon.

Viszonty A rekord helyet CNAME -et javasolnék.

Ez pedig egy no-ip, dyndns -es címre mutasson.

Mert minden alkalommal mikor változik az IP -d csinálhatnád újra.

2018. márc. 12. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Az xampp-nál sem árt engedélyezni a külső elérést. Vagy az ip címed feltárcsázásával már működik?
2018. márc. 12. 09:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, köszönöm!
2018. márc. 12. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként a XAMPP fejlesztésre való, nem éles weblap futtatására. Miért nem veszel egy olcsó tárhelyet vagy VPS-t? Forpsinál havi 300 forintért kapsz alap VPS-t!
2018. márc. 13. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez egy "privát" jellegű de nyilvános weblap, nem számítok több 100 látogatóra és a számítógép így is 0-24 ben megy.
2018. márc. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!