XAMPP szerveren miért esik szét a dizájn?
Nekem az a tippem, hogy a css fájljaid linkelésekor nem relatív elérést adtál meg, hanem az op. rendszered abszolút elérését. Pl: "C:/enhonalpom/css/style.css". Ezt egy webszerver nem érti, neki teljesen más alapértelmezései vannak a fájlrendszert illetően.
Az első hsz csak arra próbált célozni, hogy konkrét adatok nélkül rohadt nehéz meghatározni hol a hiba. Mutass kódot máskor (most is jó lenne).
A kérdésed nem volt érthető, azért adtam neked egy hasznos linket, ahol leírják neked, hogy hogy kell értelmesen kérdezni.
Attól, hogy a monitor mögül gyáván beszólogatsz és a segítőkkel személyeskedsz (amire nem volt okod), még nem leszel ember. És nem fogsz több segítséget sem kapni. Sőt, kevesebbet. Tőlem pl. már semennyit. De azért gondolj rá, hogy ha nem kapsz jó válaszokat, akkor esetleg mégis a kérdésedben lehetett a hiba.
Drone007:
Én is erre gyanakodtam, de elméletben jónak kell lennie ( vagyis az én ismereteim alapján)
A css linkek kódja:
<link rel="stylesheet" href="assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="assets/mobirise/css/style.css">
<link rel="stylesheet" href="assets/mobirise/css/mbr-additional.css" type="text/css">
Mi a baj a css linkelésével?
Egyébként azóta meg van a megoldás.
Gyorstárat kellett törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!