Szerintetek valaki olvassa?
Most csináltam egy blogot..Szerintetek abbahagyjam, mert ahogy néztem nem sokan nézik.. Itt a link: www.flodayflolife.blogspot.hu
Írjatok véleményt, hogy szerintetek jó-e vagy inkább ne is csináljam tovább?
Folytasd, mindenképp.
Egy idő után csak fogják nézni....
hát te rosszabbul írsz mint én :)), de amúgy egy idő után belejössz.
amúgy ez a fekete piros nagyon lehangoló próbálj valami világosat, de ne túl színeset
Szia! Beleolvastam, tetszik. Folytasd! NE törődj azzal, ha esetleg nincs reakció, vagy esetleg negatív érkezik, nagyon jó, ha Te összeszed és leírod a gondolataidat, élményeidet. Nagyon fejlesztő, mélyít a világ/ember/önmagad megismerésében és egyben egy kifejezési mód. A színház-, zene-, olvasmányélményeidről is írj, az is elmélyíti a megértését, hogy meg kell fogalmaznod - formát kell adnod- az egyébként "formanélküli" érzésnek, ami egy művel való foglakozás során az emberben reakcióként keletkezik. Minél jobban elmélyülni a megismerésben és kifejezni azt, ez feladatunk itt a világban.
Ajánlom, Thomas Mann Tonio Kröger c. kisregényét, olvasd el. - üdv.:-aa-
"De mind jobban és jobban megédesedett benne a szó és a forma gyönyöre, mert amint mondani szokta (és már fel is jegyezte magának), a lélek megismerése egymagában menthetetlenül mélabússá tenne minket, ha a kifejezés öröme fel nem vidítana.."
Ez legalább nem tűnik olyan tucat tiniblognak, szóval hajrá.
Bár nem olvastam bele, de már az összetételből is úgy tünik.
Na meg helyesen tudsz írni, az plusz.
Nem kell változtatni semmit !! ez tökéletes és a tartalma is földhöz ragadt :))
ugy hogy hajrá !!
Tetszik.
Tudsz helyesen írni.
És Flórián a neved ami nálam plusz pont !
Szerintem így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!