Véleményetek érdekelne mit gondoltok ez egy normális kapcsolat?
Nyilván idegenként nehéz megítélni a dolgokat, de nekem ennyiből azért már bőven az jön le, hogy ez nem normális. Nem szakít rád időt már most, az elején sem, mi lesz itt később?
Te látod is, beszélsz is vele, érezned kéne, hogy mi lehet, bár nem mindenkinek jó az emberismerete, az tény.
Ha szeretne ,szakítana rád időt.Én dobnám,és várnék egy olyan pasira, aki epedezik érted. Discóba meg ne járj szerintem, tényleg ratyi hely ha elmúltál 12 éves.
És már most kihasznál,gondolom csak akkor taliztok ha ő akar.Ez a kihasználás.
Ha szeretek valakit, az abból látszik, hogy jól érzem magam vele és szeretem vele eltölteni az időt.
Az, hogy elővesz téged, amikor olyanja van, és a sarokba dob, mint egy megunt tárgyat, amikor olyanja van, arra utal, hogy nemigen becsül téged, mint embert.
Igazából azt nem értem, miből gondolod, hogy szeretne. Arról meg egyáltalán nem szóltál, hogy te egyáltalán szereted-e őt - neked az elég, hogy valaki néha azt állítja (nem túl meggyőzően), hogy szeret?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!