HOgyan barátkozzak össze a párom anyukájával?
Lehet, hogy azt mondja, semmi baja veled, de ez a jelek szerint nem igaz.
Érzésem szerint arról lehet szó, hogy nem akar befogadni a családba mást.
Vannak ilyen emberek, az sem lenne jó, ha aranyba mártott lennél.
Ha anyuci egyetlen fia, akkor is előfordul ilyesmi. Semmit nem tehetsz, ha erőlködsz, még rosszabb lesz. Majd megbékél, ha látja, hogy hasztalan viselkedik így.
Egyébként, ha furkálna téged, - ami azért nem biztos, hogy így van, - azzal saját kapcsolatát rontaná a fiával.
Igen megértelek, de még mindig állitom, hogy kell az egyedüli utazás.
Én saját magamból indulok ki.A fiam kapcsolatának elején.ezt nagyon hiányoltam. Idegen volt a barátnő és nem tudtam afiammal sem beszélni, mert mindig a sarkában volt.Úgy éreztem. Az idő mindent elrendezett, megoldott.
Nem volt gondom a lánnyal sem, de idegen volt.
kedves utolsó válaszoló! nem igazán értek egyet veled! Nem gondolom hogy a fiatalságom okán kellene figyelmes lennem vele. Mindig normális voltam vele, de figyelmes, és kedves akkor leszek, ha cserébe is ezt kapom. És még azt nem értettem, hogy miféle részletekre lehet kíváncsi, amit a jelenlétembe nem kérdezhet meg. A magánéletünkben ami rá is tartozik, azt elmondhatja a párom előttem is. A többi pedig magánügy. szerintem.
Azért köszönöm a válasz
Nem akarok vitatkozni veled, de úgy gondolom, az idősebbnek kijár a figyelmesség. Persze ha visszaél vele, akkor már nem kötelező.
Nekem van menyem és vejem is. Mindkét gyerekem szeret hazajárni, hogy megbeszéljük az apró-cseprő dolgokat. Mindkettőnek teljesen más miliőből került ki a párja, s ez az elején surlódásokkal járt. Ilyenkor hazajönnek, és tanácsot kérnek. Nem gondolom, hogy a párjuk előtt ezt szívesen tennék. De ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!