Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Megfelelő bizonyítékok vannak, hogy apám csalja anyámat. Borzasztóan idegesít, mer tmég apám nem tudja, hogy tudjuk. Anya nagyon kivan lelkileg. Testévremnek nem mondjuk még, mert ő nagyon érzékeny és szétesne.

Nálnuk 25-én kezdődik az érettségi tanulnom kellene, de az sem megy. FOlyamatosan ezen agyalok.

2018. jún. 4. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért szól bele, mert a kétfél viszonya a gyermekekre is kihat, sőt rajtuk csattan. Jó, a mi esetünkben már nem annyira vészes, mert mind a ketten nagykorúak vagyunk, de még tanulók. Az egésznek érzelmi háttere van, mert ezelőtt elég szoros volt a családi kötelék. És te úgy képzeled, hogy anyukám nem dolgozik amiért nincs bejelentett munkahelye? Megsúgom neked,hogy 80+ álatmellett van amit csinálni. Főleg, hogy apám nem tud szinte semmitbesegíteni, mert irodai munkája van, és a mezőgazdaság még egyideig az Uniós támogatások miatt nagyon jövedelmező. De mivel apám kezel minden pénzt, így tehetetlenek vagyunk.
2018. jún. 4. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagykoruként a saját párkapcsolatommal,jovommel tanulmányaimmal törödnék,nem azzal ami nem javithato,azzal h apádat bemoszerolod,nem lesz jobb,sőt,rosszabb lesz,legfelejj jobban fogja csinálni,ügyesebben fog hazudni,v lelép a nőhőz,meet betelik nála a pohár,mit szeretnél h szerelmet hazudjon anyukádnak,ami nincs különben nem csalna fűvel fával,de még tisztelni se tiszteli,ezért kell elválni,és normális érzelmi kapcsolatban élni. Amugy kb négyszer kiirtad már mindenhol leiruk h szállj ki a szüleid magán életőből,és nagykoruként éld a sajátodat.
2018. jún. 4. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Amugy mrg ezért kell észel házasodni,nem olyannal aki eldugja a pénzt h a másikat sakkban tartsa. Tapasztalt vagyok hidd el,ilyenből menekültem el,gyerekkel..
2018. jún. 4. 20:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Első kérdésem, de mindegy...

Egyszerűen nincs ebből kiút. Apám nem tud elmenni, mert itt van a rengete föld, erdő meg mezőgazdálkodási gépek.

Anyát meg nem tudja elküldeni miattunk, mert akkor tudja,hogy mi ismegyünk. Szóval szar az egész :)

2018. jún. 4. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Mielőbb költözz el,amint tudsz,mert ők ávek mulva is igy fognak élni,ez is saját tapasztalat,ebbe nőttem fel,ezért is mentem hozzá az első balekhoz ahol kiderült h csöbörből a vödörbe léptem. Kitartás.
2018. jún. 4. 21:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Látod, ezt nem érted. Hogy nálunk nem volt senki alkoholista, rendes körülmények között nevelkedtem, egy csúnya szót itthon nem hallottam. Voltak rendes családi program. Mondhatni normális család voltunk. Mindkét szülőmet szeretem, hiába van ez, hogy apám hibázott. Most ez van kiemelve és rágódunk rajta, de nem egyszer dolgozta ki abelét a családér.
2018. jún. 4. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Az egy dolog h kidolgozza a belét,az csak pénz,de szeretet tisztelet hol marad? Aki félre lép az nem szeret és nem tisztel ezt tanuld meg a saját jovdre nézve ne h a saját kapcsolatodban is az legyen h o kidolgozza belét meg is csalhat,mert nem csalhat,az már régen veszett fejsze..
2018. jún. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!