Megfelelő bizonyítékok vannak, hogy apám csalja anyámat. Borzasztóan idegesít, mer tmég apám nem tudja, hogy tudjuk. Anya nagyon kivan lelkileg. Testévremnek nem mondjuk még, mert ő nagyon érzékeny és szétesne.
Nálnuk 25-én kezdődik az érettségi tanulnom kellene, de az sem megy. FOlyamatosan ezen agyalok.
Most ezen hiába kattogsz :( Az érettségire koncentrálj, nem tudsz semmit csinálni velük.
Szüleid vagy kibékülnek vagy elválnak (ennek nagyobb a valószínűsége)
2018. jún. 4. 13:59
2/17 anonim válasza:
Inkább az érettsigén agyalj h mielőb le tudj lépni,mert ugy sem válnak,es ugyan ugy csalni fogja évek mulva is,anyagi megfontolásbol meg a gyerekek mkiatt nem válnak el,utána meg jo ez igy,és inkább nyelnek,v élnek kettős életet,ebben nőttünk fel. Sokáig hittem,h a házasság,a család erről szol,de párom megtanitotta h nem ami otthon volt,nem normélis,de elterjedt,szoval,tanulj,függetlendj,a magánéletüket meg hagyd rájuk,mert egyedül te széllel szemben...
2018. jún. 4. 14:17
3/17 anonim válasza:
Te nem sok mindent tudsz csinálni, ezt a szüleidnek kell megoldaniuk.
Anyukád tudja, és még nem szembesítette apádat vele? Érdekes. Miért nem?
2018. jún. 4. 14:31
4/17 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy ma lett kézenfekfő bizonyíték.
Nem tudok nem ezen kattogni. Kis gyerek korom óta apám a példaképem, és most kiderül,hogy ez már nem az elsô eset.
Anyának meg az se lenne hova menjen.
2018. jún. 4. 15:37
5/17 anonim válasza:
Nem ez az első,hagyjuk mondom h széllel szemben,anyudat nem érdekli annyira mert akkor az elsőnél lépett volna,de hát nincs pénz,igy nyeli a békát v keres ő is majd magának vkit,mit nem értesz ezen,attol h te megint az orra alá dörgölöd nem apádra lesz dühös hanem rád főleg ha miattad nem tudott lépni,meg nincs mibol nincs hová. Jo igy neki,mert igy van pénz,szoval m,i a krdésed?
2018. jún. 4. 15:41
6/17 A kérdező kommentje:
Nem látsz bele a dolgokba, mégis osztod az észt.
Az első esetnél voltam 2 éves, testvérem három, apám volt a pénzkereső akkor is. Anyának mi lett volna a dolga két gyerekkel? Kiállíni a sarokra? Vagy hogy gondoltad?!
Nulla alaptőkével, 48 évesen hol kapna munkát? Sehova nem veszik fel a 40 felettieket.Ez van. Nincs amit csinálni.
2018. jún. 4. 15:46
7/17 anonim válasza:
Gyerekként nem tudsz mit tenni. A szülőknek kell megbeszélniük. De tényleg tanulj, te ne szúrd el a jövőd, elég, hogy apukád már tönkretette a sajátját...
2018. jún. 4. 19:42
8/17 anonim válasza:
Hol kaphatna munkát,hagyjuk,aki akar az talál munkat akkor m és e évesen is,amugy meg nem kell a pasitol fuggeni,tanuld meg te is... Most mit akarsz moszerolni apádon,anyád azért maradt vele,mert nem akart dolgozni és egydül gyereket nevelni,ennyi,ugyse hagyja el,legfelebb üvöltöznek majd,apád meg v tovább csalja v végre odáig megy h lelép,azt akkor kereshettek munkát..
2018. jún. 4. 20:23
9/17 A kérdező kommentje:
A megfogalmazásod tükrözi az intelligencia szinted és, hogy tapasztalatlan vagy. Kérlek a továbbiakban ne kommentelj ide.
2018. jún. 4. 20:41
10/17 anonim válasza:
Milyen választ szeretnél hallani,őszintén? Tapasztalt vagyok hidd el,csak sose ertettem a gyerek miért avatkozik a szülő magánéletébe,a nők meg miért függenek a férfiaktól és türnek mindent.. Apukádat meg tudom érteni sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!