Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vége lesz valaha a lekezelő...

Vége lesz valaha a lekezelő tekinteteknek, kioktatásnak? Vagy mindig ezt fogjuk hallgatni,3 gyerek után is?

Figyelt kérdés
A vőlegényem áprilisban megkérte a kezem, 8 évi kapcsolat után. Fiatalok vagyunk, én 23 éves vagyok, ő 25, de ettől függetlenül szeretjük egymást és komolyan gondoljuk a másikkal. Viszont a tágabb családi kör folyamatosan megjegyzi, hogy 'jaj hát ez a kamasz szerelem még mindig tart?', meg milyen kis édesen naiv vagyok, hogy elhiszem, ez a gyűrű örökké az ujjamon lesz majd, stb. Ha megtudják, hogy 1-2 éven belül gyereket is szeretnénk, még jobban elkezdenek kioktatni, hogy hová rohanunk, előttünk az élet... Pedig nálunk, a szüleinknél sosem volt divat ez a "diákszerelem" szó, a szerelem szerelem volt, kortól függetlenül és komolyan is volt véve.
2018. jún. 2. 11:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
én is azt hittem ugyanis egy ideig, hogy húú átvészeltük a problémákat (apám személye, összeköltözés, betegség, elhalálozások) aztán jött egy nagyobb probléma egy igazi és akkor derült csak ki igazán mennyit bír a kapcsolatunk.
2018. jún. 2. 14:08
 22/27 A kérdező kommentje:
Nyilván nem teregetem ki a problémáinkat az internet népe előtt, de nem annyi volt, hogy nem tudtuk eldönteni, mi legyen a vacsi... Látom a helyzetünket, más családokét is és ezáltal tudom, hogy a mi gondjaink igenis súlyosak voltak.
2018. jún. 2. 14:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
13! Lehet, hogy van aki nem tudja magát elkötelezni, mert fontosabb, hogy először végig dugja a város(t), már elvből is, nem mert nem jönnek össze a kapcsolatai. De! Nem mindenki ilyen, szerintem te betegebb vagy, ha nem tudod elfogadni, hogy nem mindenki él úgy, mint te.
2018. jún. 2. 14:55
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos le leszek pontozva. Mi is 16/17 évesen ismerkedtünk meg a férjemmel, elsők voltunk. Aztàn hàzasság, 2 gyerek. A rózsaszín köd rég nincs meg, de a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba. Persze hullámvölgyek vannak, de soha nem máshoz szaladtunk, hanem megoldottuk a problémákat. Már 34 évesek vagyunk, lassan meglesz a 20 év. Nem volt megcsalás egyik oldalról sem.

Kérdező! Tedd, amit a szíved diktál. Ne halgass senkire. Az idő majd eldönti, tényleg együtt maradtok-e.

2018. jún. 2. 17:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Majd lenyugszanak az esküvő-gyermek után, ha bizonyítottatok "felnőtt" élethelyzetekben is. Akkor már nem csak úgy lesztek a rokonok fejében, hogy tinik vagytok, jártok, egymásnál alszotok stb., hanem egy család képe lesz előttük.

Egyébként én megértelek, hogy mire gondolsz. Mi a volt párommal pontosan így voltunk, annyi különbséggel, hogy párom nem 2, hanem 5 évvel volt idősebb. A 9. évfordulónkat már sajnos nem értük meg, mert mi rádöbbentünk, hogy csak a megszokás és a kényelem tartott össze minket. Attól függetlenül szerettük egymást, de már inkább csak barátok voltunk.

2018. jún. 2. 17:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne ess abba a hibába, amibe sokan mások, hogy adnak mindenkinek a szavára, ha el akarják őket választani, ha nem! Ismerek olyat, akiket több évnyi párkapcsolat után választottak szét, de olyat is, akiket az eljegyzés után néhány nappal vagy héttel választották szét a "kedves" rokonok. Sajnos nekem ilyen rokonok jutottak, de ha valamelyikőjük megpróbálna beleszólni az én kapcsolatomba, hatalmas balhét csapnék az amúgy sem szívlelt rokonokkal, akiket szerencsére le tudok rázni könnyedén. Azt mondom, hogy állj és álljatok ki kettőtökért, aki pedig továbbra is a külön utakat preferálná, ne is találkozzatok vele, velük! Sok sikert kívánok nektek, élvezzétek egymás társaságát, legyetek erősek és tartsatok ki egymás mellett, amíg csak tudjátok! Hajrá! 😉 22/F
2018. jún. 2. 19:54
 27/27 anonim ***** válasza:

13 as nak

en 15 eves koromtol voltam sexualisan NAGYON aktiv. Jo sok baratom volt kieltem , kiszorakoztam magam rendesen. 19 voltam amikor ferjhez mentem egy nagyon rosszul megvalasztott ferfihez. bantalmazott kapcsolatunk 3 evig tartott. 22 evesen elvaltam tole es meg abban az evben hozzamentem az eletem legnagyobb szerelmehez akivel 5 honapi ismeretseg utan hazassagot is kotottunk. Es kepzeld tavaly voltunk 40 eves hazasok. sokszor beszeltunk rola hogy jo hogy mind a ketten kiszorakoztuk magunkat sexualis teren is nem volt mar egyikunkben sem az hogy elmulasztottunk valamit es igy az hogy husegesek vagyunk egymashoz nem volt megerolteto hanem termeszetes. volt osszehasonlitasi alapunk mind a kettonknek boven. semmi rossz nincs abban ha valaki koran lesz aktiv csak legyen esznel ha nem akar nem kivant gyereket pl. nem az elmult szeretok szama hatarozza meg egy ember erteket. se noben se ferfiben.

2018. jún. 11. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!