Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vége lesz valaha a lekezelő...

Vége lesz valaha a lekezelő tekinteteknek, kioktatásnak? Vagy mindig ezt fogjuk hallgatni,3 gyerek után is?

Figyelt kérdés
A vőlegényem áprilisban megkérte a kezem, 8 évi kapcsolat után. Fiatalok vagyunk, én 23 éves vagyok, ő 25, de ettől függetlenül szeretjük egymást és komolyan gondoljuk a másikkal. Viszont a tágabb családi kör folyamatosan megjegyzi, hogy 'jaj hát ez a kamasz szerelem még mindig tart?', meg milyen kis édesen naiv vagyok, hogy elhiszem, ez a gyűrű örökké az ujjamon lesz majd, stb. Ha megtudják, hogy 1-2 éven belül gyereket is szeretnénk, még jobban elkezdenek kioktatni, hogy hová rohanunk, előttünk az élet... Pedig nálunk, a szüleinknél sosem volt divat ez a "diákszerelem" szó, a szerelem szerelem volt, kortól függetlenül és komolyan is volt véve.
2018. jún. 2. 11:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Utolsó, te miről beszélsz?!:D

Milyen megcsalás? Miért ne lenne fontos nekünk a hűség?

2018. jún. 2. 13:41
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
10! Attól, hogy téged csaltak, vannak normális sok sok éves házasságok is. Csak akkor nem fogod csalni a párod ha 40 évesen jöttök össze? Normális vagy?
2018. jún. 2. 13:43
 13/27 anonim ***** válasza:
3%

Engem nem csaltak meg és nekem sem szokásom a megcsalás, de akármennyire is fáj, NEM LÉTEZIK olyan ember, aki leragad az elsőnél és soha nem lesz kíváncsi másokra. Ezzel kár áltatni magatokat. Ti is csak emberek vagytok. Ilyenkor 2 lehetőség van: 1. szakítotok és továbbálltok, 2. megcsaljátok egymást, de együtt maradtok.

De ha mégis hűségesek lesztek a sírig, akkor szóljatok lécci, mert ez lesz a világtörténelem első ilyen esete, és a médiába kell kerülnie.

Előző: biztos normálisabb vagyok mint te, mert te beteg vagy. Igenis ki kell élnie magát az embernek, tapasztalatokat kell szereznie, mielőtt végleg elkötelezi magát.

2018. jún. 2. 13:47
 14/27 A kérdező kommentje:

De azt honnan veszed, hogy nekünk ez az első kapcsolatunk?

Amúgy meg kétlem, hogy a miénk lenne az első kapcsolat, ami tartós és mentes a hazugságoktól, megcsalástól. A szüleink a tökéletes példa arra, hogy igenis van boldog házasság, ami nem ér véget 5-10 éven belül. :)

2018. jún. 2. 13:51
 15/27 anonim ***** válasza:
32%

én nekem a férjem az első és hazugság, hogy az ember nem gondol néha bele, mi lett volna ha...

De ettől függetlenül nem csaltam meg a páromat, viszont szexnél zavar, hogy nincs viszonyítási alapom és emiatt én sem tudok fejlődni. Valahol kezd az egész unalmas lenni és idegesítő, hogy ilyen téren nem ismertem ki magamat, mert nem csak szerelemben, de szex terén is a férjem volt nekem az első.

Lehet azzal jönni de jó ha az első szerelem az igazi,de valahol nem elég, mindegy mi van. Első pár évben meg se kottyan de 10-20 év után elgondolkozik az ember főleg ha az egyik fél rugalmas, a másik meg vénember XD

2018. jún. 2. 13:52
 16/27 anonim ***** válasza:
8%

"De azt honnan veszed, hogy nekünk ez az első kapcsolatunk?"

Jah, hát feltételeztem, hogy 15 éves korodig nem ment át rajtad a fél város, de hát ezek szerint tévedtem...elnézést :D

2018. jún. 2. 13:59
 17/27 anonim ***** válasza:
13%

16-nál amúgy a pont, jóhiszemű ember azt hiszi 15 évesen az embernek még csak az első kapcsolata van...

amúgy akkor még az ember gyerek és abban az időben minden szerelem csak játszadozás inkább mint sem komoly kapcsolat. 17-18 évesen már talán lehet kapcsolatról beszélni( tudod amikor már agyban is érett az illető nem csak testileg).

2018. jún. 2. 14:02
 18/27 A kérdező kommentje:

Attól, mert volt kapcsolatom a vőlegényem előtt is, még nem ment át rajtam a "fél város". :) De köszi, kedves megszólalás volt!

A mi kapcsolatunk sem rózsaszín ködből állt, az évek alatt több problémával és gonddal szembenéztünk. De együtt, közösen. Mindig megoldottuk és átvészeltük, nem azonnal máshoz rohangáltunk.

2018. jún. 2. 14:05
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
Ha vki megpróbálná szétszedni az jól működő partnerkapcsolatomat, megmutatnám neki az ujjamat, ami mellettire a gyűrű lesz húzva. A hosszabbat.
2018. jún. 2. 14:06
 20/27 anonim ***** válasza:
40%

szabad kérdezni milyen problémáról volt szó, csak körülírva?

Persze minden viszonylagos,de lehet a te problémád másnak bakfitty és fordítva.

2018. jún. 2. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!