Mozaikcsaladban tudtok boldog lenni?
Figyelt kérdés
4 éve váltam el. Elettarskent élek egy férfival akinek van egy felnőtt gyereke aki nem velünk el. Nekem is van egy kiskorú gyerekem aki viszont velünk él. Biztos velem van a baj de én nem érzem jól magam így mer a párom rengeteget foglalkozik a felnőtt gyerekével (vannak külön programjaik) én meg addig otthon ülök mert oda nem mehetek. Ha közös lenne a gyerek nem lenne ez a gond de így nagyon rossz. Más h éli meg az ilyen mozaik családot? Tudtok benne boldog lenni?2018. máj. 29. 06:44
11/11 anonim válasza:
Szerintem keress egy olyan féfit akinek nincs gyereke, mert nem vagy erre alkalmas, és csak meg fogod rontani idővel az apa.és gyerek kapcsolatát. Azt meg közben elvárod hogy a pasi a te gyerekedet tolerálja meg szeresse gondolom. Nekem is egy ilyen gonosz mostohám van meg egy gonosz mostohatestvérem akik nem engedték apámat, hogy találkozzon velem kettesben. Tudod ez azért fontos mert vannak dolgok amit csak szülő és gyerek tud megbeszélni. Fontos az együtt kettesben töltött idő. Ami nekem egy ugyan ilyen gonosz mostoha miatt megszakadt az apámmal. Szemétség amit csinálsz. Inkább örülhetnél, hogy ilyen rendes pasit fogtál ki aki foglalkozik a gyerekével. A te gyerekednek is fontos a kettesben töltött idő. Miért nem erre használod ki ezeket az órákat? Komolyan nem értelek? Ha nem tetszik hagyd ott ne mételyezd meg az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!