Hogyan lehet segíteni a rászoruló családokon?
Akik tiszták, takarosak, egyszerűek, és mégis nagy bajban vannak. Ahol a gyereknek felcsillan a szeme, ha téliszalámit ehet. Ahol örülnek, ha legalább használt ruhájuk lehet.
Vannak ilyen fórumok? Párszor ezen az oldalon is jöttek ilyen segélykérő üzenetek.
Mert ha mondjuk alapítványnak adod, az nem tudod hova kerül, de ha egy konkrét családot támogatsz, az milyen jó érzéssel tölt el, nem? Na szóval ötletek?
Én a 19,36os vagyok. azt hittem lesz felajánlás nekem is. De nem.
No mindegy. Azért elmondom, hogy nem lopták el semmimet. De ugye milyen meggyőző volt? Bárki írhat ide ilyet és már jön a pénz.
Na ezért nem küldök senkinek látatlanba pénzt.
Nyithatok egy új kérdést, amibe olyanokat sírok, hogy összeszarjátok magatokat.
Van ez a mondás, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Sőt volt már 1-2 olyan kamu kérdésem, hogy a végén már felajánlották azt is, hogy lakjak náluk.
Nekem tegnap jött meg a számlaszámomra a segítség!!
Szeretném megköszönni!
Én nem zárkózok el semmi elől.Ha gondolja valaki és nem hisz nekem,nyugodtan el jöhet hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!