Élő egézséges ember "odaadhatja"mondjuk egy rászoruló rokonának a szívét?
Figyelt kérdés
Lány: Most van a szívműtétem.
Fiú: Tudom.
Lány: Szeretlek-mondja szomorúan.
Fiú: Én téged jobban,sokkal jobban-elsírja magát.
Nővér:Itt az idő.
Fiú: szia.
Lány: szia.
A műtét után megkérdezi a lány hogy hol van a fiú.
Anyukája: Nem mondta neked? (és zokogva elsírja magát) ő adta neked a szívét!
olvastam ezt a fárasztó idézetet és csak úgy kíváncsiságból,nem vagyok biztos benne,ez lehetséges?
2011. szept. 12. 21:50
1/7 anonim válasza:
Nemcsak, hogy nem lehetséges, de még hihetetlenül giccses is.
2/7 anonim válasza:
Nem, ez egy baromság. Ilyen nincsen. Élő ember nem adhat olyan szervet, ami nélkül ő nem tud élni.
3/7 anonim válasza:
Természetesen nem.
Adhatja az egyik veséjét, a mája egy részét, csontvelőt.
4/7 anonim válasza:
Nem. Ez a történet szerintem amúgy is akkora facepalm, pedig lány vagyok... És mindenki kiteszi.
5/7 anonim válasza:
maximum ha úgy lesz öngyilkos hogy a szive nem károsodik,és időben eljut a megfelelő helyre
de csak ugy ne sétálhat be hogy vegyék ki a szivem ,odaadom xy-nak
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem is elég szánalmas...köszönöm a válaszokat!Csakhogy biztosan meg tudjam cáfolni!:)
2011. szept. 12. 21:57
7/7 anonim válasza:
Az egyik filmben van egy hasonló szitu-Éberség-ott is van valami galiba,ezért a beteg fiú muterja kinyiffantja magát a váróban és így már kivehető volt a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!