Nem működik együtt. Mi lehetne a jó megoldás?
A férjemmel nagyon megromlott minden, nem most, már régen, de próbáltuk helyrehozni kevés sikerrel. Ő egy önző, felelőtlen és csökönyös ember. Ha valami nem a kénye kedve szerint történik, dühöng, csapkod, fenyegetőzik. Mint az imént is, épp altattam a kicsit és ő szexelni akart, a gyerek addig várhat. Hát persze, üvöltsön csak. Mindig nekem esik, hogy soha semmit nem lehet, nem csinálhat azt amit akar, nem lehet szex akkor mikor akarja. Beszélgetni nem lehet vele, mert általában sértett, hisz persze, hogy egy kisgyerek mellett nem mindig az van, amit épp szeretnénk, de egy gyerek ezzel jár. Ha beszélgetnék vele, nem törődik semmivel, inkább mászna rám, holott én komoly dolgokat szeretnék vele lerendezni, de inkább megsértődik és elvonul, a beszélgetés fuccs, mert ő inkább d..gott volna. És mindig, csak ezen jár a feje, engem már idegesít és már elegem van, hogy mindig csak a szex! Más nem létezik, minden szar köztünk, de a d..gás az mindig jó lenne. Ne vesz semmibe, utálatos velem, ha visszautom, vagy nem azt teszem amit mondd, egyből fenyeget, hogy majd ő megy a bíróságra és majd megnézhetem magam, mert ez így nem mehet tovább. Mondtam neki, ne fenyegessen, ha akarja váljunk el, de ne minden órában ezzel dobálózzon, mikor meg elindulunk, mégse, mert ő nem akar válni. Unom, hogy egy nagy gyerek! És minden kicsinységen besértődik, dúl-fúl, mártírkodik, nem tud felnőtt lenni 30 évesen. Hogy vessek ennek véget? Már kiábránulok napról napra és belefáradtam mindenbe. Egy-két nővel is összehozták, amit persze tagad, de érzem, hogy volt valaki, már szerintem nincs, de nem tudom elfelejteni hányszor hazudozott. Mindent megmérgezett ez, hogy félrejátszott nagy valószínűséggel. Azt állítja szeret, mégis olyan bunkó velem, szinte ember számba se vesz sokszor. Én mindent megteszek neki, főzök, mosok, gyereket nevelek, kedvesekdek neki, de minek???
Ez már egy halott kapcsolat, igaz? Hiába akarnám helyrehozni és átbeszélni, kinek mi a rossz és mi lenne a középút, nem foglalkozik velem. Csak durrog és veszekszik.
Én azt vallom, hogy a problémákat meg kell nézni mindkét fél szemszögéből, ugyanis mindenki másképp tapasztal.
A párodnak vajon megadod a szexet? Vagy már csak makacsságból sem vagy hajlandó vele egyszer sem együtt lenni? Én nem a váláson gondolkodnék, ugyanis ha te nélküle akarnál élni, már elváltál volna és nem kérted volna ki az emberek tanácsát. Te megoldásra vágysz. Vele. Sajnos ő nem partner abban, hogy együtt megoldjátok, ezért én vagy megleckéztetném (elköltöznék egy időre), vagy elfogadnám, hogy ezt csak én tudom megoldani egyedül. Valami nagynak kell történnie ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon és partnerként kezeljen téged, ez lehet egy szakítás is, amiről te tudod, hogy csak kamu.
Nem lehet hogy itt nem a szex a probléma hanem az hogy a férjed nem akart gyereket, felelősséget, nem akar felnőni.
A probléma már régen is meg volt csak te hárítottál mert ki ne akarna szép családot, most megint hárítasz a szexre fogsz mindent pedig a baj nagyobb és mielőtt jön a következő baba válni kéne. Persze ez nehéz így mindketten a homokba dugjátok a fejetek.
Sajnálom, hogy így végeztétek. Igen sokszor már én is undorodok. Pedig imádtam szeretkezni, de kényszerből nem megy. Főleg, mióta kiderültek félrelépései, amiket persze tagad, de szerintem ennek is köze van ehhez, hogy eluatsító vagyok. Volt idő mikor annyira vágytam rá, de ő rám nem és annyit kérleltem, hogy csak bújjunk össze kicsit, de tuti akkor volt neki valaki más. Hiába akartam csak úgy szeretgetni, lökött el magától, hogy hagyjam már, mit akarok. És a sok sértés és bántás idáig vezetett. ÉS sokáig nem kellettem neki, most fordult a kocka, már számomra nem hiányzik se testileg se sehogyan.
Igen valószínű válással zárul, csak még nehéz meglépnem, de nem tudom mire is várok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!