Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem működik együtt. Mi lehetne...

Nem működik együtt. Mi lehetne a jó megoldás?

Figyelt kérdés

A férjemmel nagyon megromlott minden, nem most, már régen, de próbáltuk helyrehozni kevés sikerrel. Ő egy önző, felelőtlen és csökönyös ember. Ha valami nem a kénye kedve szerint történik, dühöng, csapkod, fenyegetőzik. Mint az imént is, épp altattam a kicsit és ő szexelni akart, a gyerek addig várhat. Hát persze, üvöltsön csak. Mindig nekem esik, hogy soha semmit nem lehet, nem csinálhat azt amit akar, nem lehet szex akkor mikor akarja. Beszélgetni nem lehet vele, mert általában sértett, hisz persze, hogy egy kisgyerek mellett nem mindig az van, amit épp szeretnénk, de egy gyerek ezzel jár. Ha beszélgetnék vele, nem törődik semmivel, inkább mászna rám, holott én komoly dolgokat szeretnék vele lerendezni, de inkább megsértődik és elvonul, a beszélgetés fuccs, mert ő inkább d..gott volna. És mindig, csak ezen jár a feje, engem már idegesít és már elegem van, hogy mindig csak a szex! Más nem létezik, minden szar köztünk, de a d..gás az mindig jó lenne. Ne vesz semmibe, utálatos velem, ha visszautom, vagy nem azt teszem amit mondd, egyből fenyeget, hogy majd ő megy a bíróságra és majd megnézhetem magam, mert ez így nem mehet tovább. Mondtam neki, ne fenyegessen, ha akarja váljunk el, de ne minden órában ezzel dobálózzon, mikor meg elindulunk, mégse, mert ő nem akar válni. Unom, hogy egy nagy gyerek! És minden kicsinységen besértődik, dúl-fúl, mártírkodik, nem tud felnőtt lenni 30 évesen. Hogy vessek ennek véget? Már kiábránulok napról napra és belefáradtam mindenbe. Egy-két nővel is összehozták, amit persze tagad, de érzem, hogy volt valaki, már szerintem nincs, de nem tudom elfelejteni hányszor hazudozott. Mindent megmérgezett ez, hogy félrejátszott nagy valószínűséggel. Azt állítja szeret, mégis olyan bunkó velem, szinte ember számba se vesz sokszor. Én mindent megteszek neki, főzök, mosok, gyereket nevelek, kedvesekdek neki, de minek???

Ez már egy halott kapcsolat, igaz? Hiába akarnám helyrehozni és átbeszélni, kinek mi a rossz és mi lenne a középút, nem foglalkozik velem. Csak durrog és veszekszik.

2010. jún. 15. 13:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10%

Tényleg! Mi lenne az ilyen pasikkal, ha egy kutya leharapná a f*szát?

Mivel töltené azután a szabad napjait???

Öngyilkos lenne?

2010. jún. 15. 16:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Háát én nem akarlak megsérteni de kis fenttartással olvastam a soraidat. Ha mondjuk kéthavonta egyszer szexelnél velem,lehet hogy én is hisztiznék egy dugásért. Magadról semmit nem irtál,valami csak kiváltja ezt belőle. Mert jó hogy kisgyerek mellett nem mindig lehet azt csinálni,amit akarsz,de az embernek meg arra van ideje és energiája amire szeretné,hogy legyen ,ez tapasztalat.
2010. jún. 15. 17:16
 13/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nos igen magamról nem írtam, én sem vagyok tökéletes, tény, vannak hibáim, amik 10 éve is voltak, de elfogadott így. A szex nekem elegendő 2-3 naponta, neki pedig 2-3 óránként lenne rá igénye. Viszont ez eddig is fennállt, nem eröltette sosem, elfogadtuk így a másikat. Volt mindig aranyközépút. Nálam is vannak hullámvölgyek, van hogy napi többször is kívánom, de van, hogy 1 hétig nem igazán. Viszont, ha ő nagyon szeretné és kedveskedik, nem utasítom el, de a nyomulást nem bírom, főleg a gyerek előtt.

Miután terhes lettem, romlott meg minden. Valóban még pocakosan kellett volna elhagynom, de akkor még szerettem nagyon és olyan sokat szenvedtem, olyan sokat megbántott és megalázott, nem is tudom miért tűrtem és az akibe beleszeettem, hogy is tudott hírtelen ilyen tuskó lenni. Már 3 éve nyüstöljük egymást, mindig ígérget, hogy változtat. Igaz sok dolgot változtatott, de nem elég már nem, többre vágyom, nem csak szexre. Én egy párt szeretnék egy társat mindenben, mert sajnos a férjem már nem társ semmiben. Mindig lepattint. Inkább a haverok, velem nem beszél semmit!! Én szeretnék, de ha mesélek valamit, akkor nem érdekli és meg is mondja, hogy hol érdekel ez engem. Csak azt nem értem, hogy akkor miért akkar velem maradni?? Azt mondja szeret és mégis olanokat megtesz velem, amiket én az ellenségemmel se tennék, ha lenne. És hülyének néz sokszor, lekicsinyel.

Igen nekem is van sok rossz tulajdonságom, mint mindenkinek. Makacs vagyok, de ha valamit elszúrok, azt beismerem. Ami a szívemen az a számon és kimondom. Kicsit tanultabb vagyok a férjemnél és ő ezzel piszkál állandóan, hogy xy dologhoz nem kell diploma, ő is tudja. Ha segíteni akarok valamiben, amit ő nem tud, egyből rám förmed, hogy jól van már oktass. Pedig csak segítenék, tök normálisan. Sokan mondják mostanában hogy birok ezzel a nem normálissal együtt élni, mikor én olyan más vagyok. Sokszor túl kedves is, mindig a jót keresem és pozitívan nézek mindent. Nem idegeskedek, nem szeretek veszekedni, viszont ha valami nézeteltérésünk va, ő egyből letámad és minden rosszat a fejemhez vág, erre persze bepipulok. Miért bánt szavakkal, ha szeret? Inkább csak birtokolni akar. Egyszer tök jó minden, olyan jól megvagyunk, máskor meg úgy kel fel már reggel, hogy lehurrog, veszekszik, piszkál, undok. Ha van szex minden nap, akkor is, ha nincs akkor is.

Miért mentem hozzá? Mert ezek a rossz tulajdonságai nem voltak meg mindig, vagyis jól leplezhette, mert mindig imádtam és mindenki. Mostanra meg sokan fújnak rá, hogy milyen ember lett.

2010. jún. 15. 21:23
 14/29 A kérdező kommentje:
És amit kihagytam: foglalkoznék én vele, de elutasít. Kedveskednék, odabújnék, de ilyet nem lehet, csak akkor bújhatunk össze, ha van szex, csak úgy nem leht, ő egyből már a bugyimban nyúlkál. Amikor fáradt, vagy valamilye fáj, kedveskednék, segítenék, de elutasít, ellök magától, hogy ugyan hagyam már, most itt érdekel engem az, hogy neki mi baja. Tehát így ezek után, már inkább nem is kedveskedek, csak éldegélek mellette. Hisz úgy se jó semmi amit csinálok, ha mindig lehurrog. Inkább kerülöm az ilyen szitukat, csak sokszor nem tudom, miért ilyen velem? Azt mondja nem foglalkozok vele, csak a gyerekkel, de hát valakinek vele is kell foglalkozni, ha már ő nem akar, csak ha kedve van hozzá. A gyerekhez nem kedv kell, ő van és fel kell nevelni, nem csak akkor foglalkozni vele, amikor épp akarok. Szeretném a férjemet is babusgatni, mint rég, de ha ilyen durva és utálatos nincs kedvem. Ha a kedvencét főzöm, vagy veszem meg, akkor se jó, valamiért mindig rossz vagyok. Csak nem tudom miért???
2010. jún. 15. 21:37
 15/29 anonim ***** válasza:
Szia! Valamiért az írásodból azt érzem, hogy szereted még őt. Lehet, hogy tévedek, de lehet, hogy meg kellene próbálnotok még egyszer, most már teljesen komolyan. Ne add még fel, még egy utolsó próbát megér a gyermeketek és ti is. Ha akkor sem működik, akkor lépni kell.
2010. jún. 17. 12:35
 16/29 anonim ***** válasza:
Nálunk dettó ugyanez van, csak nincs házasság meg gyerek, csak együtt élünk, igazándiból erre nem tud más választ adni, nézd meg mit mondd a szíved és az eszed és nézz rá a gyereketekre, hogy vajon neki hosszú távon mi lenne a jó, és dönts saját belátásod szerint, nekem is ezen jár most az agyam,hogy mi a jó döntés, ha egyáltalán van ilyen, de ezt neked kell meghozni, innen hogy nem látom/látjuk mi kommentezők a helyzetet, csak találgatni tudunk, sose másra hallgass, csak magadra, meg ha olyan viszonyban vagy vele akkor az édesanyádra, nekem ő midig megmondta h mi lenne jó és mindig igaza lett!
2010. jún. 17. 12:43
 17/29 anonim ***** válasza:
És vigyázz nagyon, hogy ne sérülj meg ebben a házasságban még jobban, mert már egy kicsit megsérültél. Egyébként te egy kedves, figyelmes, tisztességes embert érdemelsz, aki nagyon szeret téged és a gyermekedet. De egyszer biztos meg is kapod. :-))
2010. jún. 17. 12:46
 18/29 anonim ***** válasza:
Bocs nem tudlak sajnálni,mi a büdös francnak szültél gyereket egy ilyen tuskónak.Csak könyörgöm azt ne mond hogy akkor még nem volt ilyen,ennek az embernek semmi más baja nincs csak az hogy gyerekkorában az apja nem vágta vagy kétszer jól pofán mert gondolom otthon a szüleivel is ugyan így bánt mint most veled ,meg persze az hogy te is nyaltad a seggét csak most már nem tudod mert ugye itt a gyerek.Én nem sajnállak minek mentél hozzá.
2010. jún. 17. 12:53
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nekem inkabb az jott le, hogy ezzel a kapcsolattal alapjaban veve mar a terhesseged elott is voltak gondok, csak te nem akartad ezeket eszrevenni es most ezek miatt szenvedsz. Mindegy mar, hogy ki hol hibazott, mert visszacsinalni nem lehet. Ultimatumot kell neki adni, hogy ha nem fogja fel, hogy nem lehet 2-3 orankent szexelnetek es neked a szexen kivul mas temakra is van igenyed, akkor el kell, hogy valjatok. Ezt teljesen komolyan mondd meg neki vagy irj neki egy levelet, amiben elmagyarazod, hogy mit szeretnel, igy nem tud beleszolni, megszakitani, veszekedni kezdeni. En ezt tennem...ennel tobbet nem tehetsz. Ha nem hat ra, el kell valni. Ne maradj vele, mert egy eleted van es meg fogod banni, hogy egy ilyen emberre szantad.
2010. jún. 17. 13:12
 20/29 anonim ***** válasza:
54%

Én pohánröhögném,amikor azzal fenyegetőzne,hogy bemegy a bíróságra.Egyszerűen nevetséges a férjed!Mi az,hogy a kicsinek aludnia kell,te altatod,ő meg szexelni akar??Hát nem normális,az biztos!Egy jó adag beszélgetésre lenne szüksége,és ha akkor is szexet akarna,jól pofonvágnád,és ha pofont adna,akkor másnap elmennél a bíróságra és benyújtanád a válópert!

Egy kis női büszkeség legyen benned!

NEM ILYEN ÉLETET ÉRDEMELSZ!

EGYIK ANYA ÉS NŐ SEM ÉRDEMEL ILYEN ÉLETET!

2010. jún. 17. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!