Ti örülnétek neki?
"senki nem szeret egy üres házba egyedül hazamenni"
Én igen.
Igen, én örültem volna.
Ennyi idősen nincs életed...
Keress legalább valami hobbit. Eléggé élhetetlennek tűnsz.
Én nagyon örültem neki. Mikor elkezdtem az egyetemet, még húgom is velem lakott, de ő idén elment egy másik városba egyetemre, szóval most egyedül lakom. Hát soha ilyen jó még nem volt. Nem kell senkit kerülgetni, nem kell senkihez alkalmazkodni, nem kell baromságokról vitatkozni. Teljes a nyugalom. Nekem ez a valóra vált álom.
De nem mindenki egyforma persze. Van barátnőm, aki most egyedül lakik albérletben, ő ettől piszkosul szenved, ő se szeret egyedül lenni.
Adj ki egy szobát. Dupla haszon, lesz egy kis plusz pénz a háznál meg nem leszel egyedül. Vagy szerezz kutyát/macskát/hörcsögöt.
Látom nem sokan voltak ezen a véleményen, de én teljesen egyetértek. Én sem örülnék. 18 évesen aligha felnőtt az ember, és az, hogy ilyen hirtelen beledobnak a mély vízbe, az egyedüllétbe, semmi átmenet nélkül...
Szerintem is vegyél egy kutyát, úgy sokkal jobb érzés lesz hazamenni. Persze az anyukádat nem helyettesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!