Miért van ekkora gyűlölet a szüleinél lakó emberek ellen?
Szokás mamahotelnek is hívni.
Nem értem ezt a leszóló, pejoratív hangnemet, azok ellen, akik huszon harminc évesen a szülőkkel laknak.
Én úgy látom, hogy a többség nem azért lakik az unalmas vidéken, a zsörtölődő szülőkkel együtt, mert annyira jó.
Hanem azért, mert a magyar átlagfizetés kb. 200e, a BP. átlag albérlet pedig 150e.
Nyilván megoldható, hogy ketten hárman lakunk 30m2-en, így fejenként jut bruttó 10m2
És még így is jó ha félretesz havi 20 ezret.
Ebben az esetben a társkeresés nem tudom hogy működik, főleg ha férfiról van szó, a nő meghallja, hogy többen laknak egy lyukba, már menekül is. A bp. közeli településen sem olcsóbbak az árak.
Így marad az otthon lakás a szülőkkel, azok szabályai szerint.
Én értem, hogy néhány évtizede alapvető volt a külön házba költözés, amikor a munka biztos volt, a hitelek allamilag támogatottak voltak, közel 0-1% -kal fixen. Ma erről álmodni sem lehet.
Mi ennek a helyzetnek a megoldása ? Önerő nélkül, gyűjtögetve, 5-10 év alatt összejön egy önerő, amivel egy kis lyukat tud megvenni az illető.
Még egy dolgot nem értek. A mamahotelező férfiak ellen miért nagyobb a leszólás, mint a nők esetében?
:D
Igen, a néhány évtized a szocializmus éveiről szól, elég egyértelmű.
Aha, Bp-n kívül iszonyú sok munkalehetőség van, valóban.
Az is természetes jelenség, hogy BP-en mindenkinek 500-tól kezdődik a fizetése nettóban. Az alatt nincs munkavállaló.
További jó loserezést, gondolom megnyugtat a névtelenül leszólogatni. :D
Kérdező, a 1990-es években volt 30-35%-os kamat, nem a szocializmusban.
Budapesten kívül is rengeteg munkalehetőség van. Példának okáért én sem ott dolgozom, és 7 számjegyű a bruttóm. Igaz, én tettem is érte.
Legalább ne hirdesd a tudatlanságodat.:D
Jajj egy ennyire hülye trollt. :D
Este nincs jobb dolga, mint offolni egy kérdést, és a baromságait böfögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!