Kisfiam 3. osztélyos, kitűnő tanuló lesz-ismét. Kedveskedni szeretnék neki valamilyen meglepetéssel. Mi legyen az?
vegyél könyvet, az soha nem árt.
(egyébként neked kéne tudni,hogy minek örül a legjobban, én nem ismerem a fiadat)
Én a lányomat ezért nem szoktam külön jutalmazni. Évzárón mindig kap könyvet, mi pedig elvisszük fagyizni, de ilyenkor több gombócot kap :)
Ha mindenképpen ajándékozni szeretnél vegyél egy könyvet, vagy menjetek el valahova kirándulni.
- közös kirándulás valahová (pl.: budai vár/egri vár, vidámpark, állatkert, Szilvásvárad, vadaspark stb.)
- fagyizás, pizzázás
- strandolás
- lehet könyv is, de csak ha szeret olvasni, mert egyébkén most lett vége a sulinak és nem biztos, hogy örülni fog neki, de egy legónak biztos.
- kis autó
- bicaj, vagy bicajozás
- sütizés
Gratulálok a kisfiadhoz.
ne ajándékot vegyél neki
inkább valami közös programot szervezz
07:53 - lehet, hogy hülye hozzáállás, de a kérdés legalább annyira.
- Mekkora a keret?
- Mit szeret csinálni a srác, mi a hobbija?
- Milyen jelentősebb eszközei, játékai vannak?
- Milyen a természete?
Ha most azt mondom, vegyen neki játékmuskátlit, mert feltételezem (és miért ne tehetném), hogy a botanika irányába mozog (és ő, mivel überjó tanuló, miért is ne lehetne már 9 évesen virágzseni), akkor haszontalan választ adok.
Semmit nem lehet érdemben írni a hiányzó infók, körülmények ismerete nélkül.
Megkérdezhetem akkor én is: mit vegyek apám előző házassága alatt örökbefogadott tőzsgyökeres zimbabvei kislányának? A lányka remekül helytáll az ültetvényen. Ja, és 9 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!