Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövő hét végén érkezik anyukám...

Jövő hét végén érkezik anyukám barátja hozzánk. Mivel tudnék neki kedveskedni?

Figyelt kérdés

Most jön először Magyarországra (orosz). Nem tud magyarul, csak oroszul és angolul, én meg latint és németet tanulok...

Anyukám nagyon szerelmes, szerintem ő neki a nagy Ő (remélem, mert sokszor csalódott már..) Azt szeretnék, hogy valahogy egy családdá kovácsolódjunk össze, de nem tudom, hogyan segítsek be ebbe én is, hisz nem fogok tudni beszélgetni a barátjával.

A férfi amúgy mindig kérdezősködik irántam, meg azt mondja, szeretne kettőnkről gondoskodni, anyám szerint nagyon bír.

Szeretném, ha ez összejönne, mert nekem is jó lenne egy pótapa (tavaly halt meg, azelőtt nem láttam 7 évig az igazi apámat).

Hogy csináljam?

2010. okt. 31. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Süss muffint :) Hidd el ez a saját sütés főzés egy annyira kedves gesztus, hogy el fog olvadni:) Főleg ha már most kedvel titeket :)
2010. okt. 31. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
sütés, kedves mosoly... mást nem igen tudsz tenni:)
2010. okt. 31. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Csatlakozom az előttem szólóhoz + még tanulj pár mondatot, szöveget és nyitásként ezzel és sütivel fogadd és ezen látni fogja hogy te igyekszel.

13/l

2010. okt. 31. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

a sütés tényleg jó ötlet....és mosolyogj rá kedvesen!! :)

sok sikert kívánok nektek!! :)

2010. okt. 31. 20:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne.. Anyám az a tipikus házisárkány, aki nem enged a konyhába, eddig sütni kizárólag úgy tudtam, hogy nem volt itthon - pedig cukrásznak tanulok :D
2010. okt. 31. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor tiltsd ki te a konyhából, mondd, hogy meglepetés lesz. Csak nem vág ki :D
2010. okt. 31. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél orosz - magyar szótárt, beszélgető könyvet... Nány orosz mondat vagy akár csak szó jól jöhet, esetleg egy kis orosz történelem vagy népdal stb .. ismeret, hogy tudjál beszélgetést kezdeményezni, orosz konyha is jó téma. Amúgy szép dolog, hogy így igyekszel, sok kedves sikert...
2010. okt. 31. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Vodkával!
2010. nov. 1. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!