Egy ismerősömet a férje majd egy éve csalja. Hogyan figyelmeztetnétek a feleséget?
Szerintem hagyjad..Ha nem vetet eddig észre akkor, biztosan h a párja nem érezteti.Vagy az is lehet, h tudja, csak nem akar tudomást szerezni róla.
Én nem tennék semmit, majd a te lelkeden száradna..Vagy nem tudom..Ha annyira akarod, akkor simán a feleségnek tegyél fel egy gyanús kérdést:"Hé, a férjed tegnap merre járkált? xy helyen láttam.."
vagy hagyd, vagy a férjnek szólj.
Sok feleség van egyébként aki nem vak, hanem nem foglalkozik az ilyennel. Tehát felesleges beleszólnod, vagy ha igen akkor a férjnek szólj.
Nem szabad beleszólni.
Az ilyesmi nem tartozik idegenre. Aztán nem is tudhatod, ők hogyan vannak egymással.
Még az is lehet, az asszony tudtával történik, ezt nyilván nem kötik a környezetük orrára.
Nem értem, egyeseknek nincs jobb dolga, mint mások életébe beleszólni? Egyáltalán honnan tudod, hogy megcsalja a férj? Láttad öket szex közben? Mert sok mindent félre lehet magyarázni, ha valaki minden áron rosszat akar látni a másikban.
Foglalkozz a saját életeddel, párkapcsolatoddal (ha van) és hagyd az ismeröseidet békében, semmi közöd hozzá.
Szerintem meg tényleg szólni kell. Én nagyon örülnék neki, ha valaki szólna. Nekem volt egy barátom, 1 évig voltunk együtt, és az ismerősei közül senki sem szólt hogy volt menyasszonya, aki közben külföldön tanult... szóval én örülnék, ha szólna valaki.
Szerintem a módja attól függ mennyire vagy jóban a nővel, vagy egyáltalán milyen viszonyban vagy a házaspárral. Ehhez képest kell kitalálni valamit.
Annak aki meg azt mondja, hogy a nő nem lehet hogy nem tudja, nincs igaza. Lehet hogy érzi a nő hogy valami nincs rendben, de konkrétan nem valószínű hogy tudja. Ez nem csak a nő hibája, és nem feltétlenül vak. Ha tud róla, akkor nem éri meglepetés, és nem fog történni semmi. Ha viszont nem tudja, akkor legalább lehetősége lesz eldönteni hogy mit akar.
Ha nem ismered annyira a nőt, de szeretnél neki szólni, akkor meg ismerkedj meg vele, beszélgess a közértben, és majd meglátod hogy alakul.
31/N
Hú!
Ez fogós kérdés. Az ember nem tudja, mikor tesz jót, ha szól vagy ha nem.
És az is igaz, hogy mindig a megcsalt fél az, aki a legvégén tudja meg, hogy megcsalták (amikor már a postás is ezen csámcsog).
Ha jó barátnőmről, vagy unokatesómról lenne szó, akkor talán felvállalnám a bűnbak szerepét, de csak akkor, ha 100%-ig tuti lennék benne, és bizonyítani is tudnám. Ez meg eléggé nehézkes...hiszen ritkán hívnak gyertyatartónak. Inkább a félrelépő féllel beszélnék.
ha mindenképpen szólni szeretnél, akkor marad a névtelen levél, vagy egy fals e-mail címről küldött levél.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!