Szerintetek ebben az esetben mit lehet tenni?
A történet így néz ki:
Van egy bátyám. Neki van egy felesége. Nekik pedig egy gyerekük. Kersztszülő választásban nem egyeztek, bátyámnak mindegy lett volna, a felesége a nővérét szerette volna meg az ő párját(bátyám úgy volt vele, hogy csak őket ne) . Ez nem tetszett a bátyámnak, de unszolásra belement. Aztán tegnap meg ittas állapotban elszólta magát másoknak, hogy ő őket akarta(tehát elmondta egy másik párnak) , de mást kellett, mert őket nem hívta meg senki szülőnek(azaz a bátyámék sógorát) . Ezt persze többen hallották.
Most ugye áll a bál.
Igazából nem is a bátyám érdekel, hanem szerencsétlen gyerek.
Hogy fognak ezek után hozzáállnk?
Vihar egy pohár vízben.
Nem értem, miért kellene ezért akár a gyereket, akár a férjet, akár a keresztszülőket sajnálni.
Ha te ezt mégis problémának érzed, akkor veled is éppúgy gond van, mint a többiekkel, akik ezen fújtatnak.
"Mondtam nekik, hogy én nem szándékozom elhalmozni a gyerekeiket pénzzel és játékokkal a következő 30 évben"
A keresztszülőség nagyon nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!