Sűrgős? Mit lehet tenni ilyen esetben?
Az én szemöldököm akkor ugrott a homlokomra mikor azt olvastam, hogy "volt hogy tettileg is bántotta", majd ezután odaírod hogy a gyerek ok nélkül (!!) sírt és kaparta magát. Hát... szerény véleményem, hogy ez nem épp ok nélkül történt.
Ideje lenne 3 év után végre dűlőre jutnotok a gyerek anyjával, mert konkrétan a kislány életével játszotok.
Szegény kislány! :(
Azt írod, hogy az osztályfőnöke sosem beszélt még veled...
Hát ez nem az osztályfőnök hibája.
Bejárhattál volna szülői értekezletre vagy megkereshetted volna az iskolában és szépen elmondtad volna neki a gondokat.
Nem is értem, hogy ezt miért nem tetted meg.
Felhívtad volna az iskolát, kértél volna tőle egy időpontot, hogy mikor tud fogadni és szépen megbeszéltek mindent.
Ezáltal nagyon sok minden elkerülhető lett volna.
Az, hogy a kislány ennyit hiányzott az iskolából, az eredményezte ezt az osztályozó vizsgát. Nyilván nem volt elég jegye, stb.
Iskolaváltás most év végén szinte lehetetlen. Pár hétre már nem veszik át. Majd szeptembertől.
De az osztályfőnökkel még mindig nem késő beszélned. Ha nem lettél volna ilyen inaktív a tanár vagy tanárnővel szemben, akkor lehetséges, hogy még segíteni is tudott volna sok mindenben.
Mondjuk az sokat elmond az értelmi szintetekről, hogy 13 éves korára így tönkre vágtátok azt a gyereket.
A tanárával persze nem kell beszélned, de jó ötlet itt a gyakorin megoldást keresni egy ilyen csip-csup dologra. Majd itt vadidegenek összedobják a tudást neked, mit is kezdjél a lelki beteg lányoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!