Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy terhes lettem?
1 éve vagyunk házasok.
Eddig sem én, sem pedig ő nem akart gyereket, nem is terveztünk babát egyáltalán. Viszont késik már egy hete, tegnap csináltam négy tesztet és mind pozitív.
Viszont márciusban született meg a legjobb barátnőm második babája, egy másik barátnőm is most szült és valahogy engem is elragadott ez a "babázós vágy". Nem mondtam a férjemnek, meg senki másnak... Hiszen éveken át én voltam az, aki mondogatta, hogy sosem lesz gyerek, meg nem tudnék lemondani a szabadságról, bulikról, stb.
Gondoltam majd biztosan elmúlik, de nem.
Én akarnám a babát, de tartok a férjem reakciójától... Ezért nem tudom, hogy mondjam el neki.
Több aranyos megoldást találtam, de lehet jobb lenne csak simán közölni vele, hiszen lehet nem fog elsőre örülni. Vagy ha azt látja, hogy én milyen boldog vagyok, akkor nem lesz gond?
A becsúszott és a tervezett közt oriási a különbség. A becsuszottakat szokták a szülők megutálni,h elvette a terveiket,stb..
Naponta ir ide egy egy boldog becsuszott gyerek.
Hogy lehettek ekkora taplók, de komolyan? Ég a p*fám, hogy magyar vagyok...
Kérdező, sok boldogságot nektek a picihez. :)
Döbbenet, hogy mennyire imád mocskolódni egy csomó mindenki. Olyan rosszmájú itt mindenki, hogy már nekem ég az arcom egyes válaszolók helyett.
Sokkoló, hogy milyenek egyesek.
"Feri, mondanom kell valamit. Egy hete késik a menzeszem, ezért csináltam tesztet. Pozitív lett. Tudom váratlanul ért, engem is. De ha már így alakult, boldog vagyok."
Férj-feleség között nem gondolnám hogy nem lehet ezt megbeszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!