Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a férjemnek,...

Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk házasok.

Eddig sem én, sem pedig ő nem akart gyereket, nem is terveztünk babát egyáltalán. Viszont késik már egy hete, tegnap csináltam négy tesztet és mind pozitív.

Viszont márciusban született meg a legjobb barátnőm második babája, egy másik barátnőm is most szült és valahogy engem is elragadott ez a "babázós vágy". Nem mondtam a férjemnek, meg senki másnak... Hiszen éveken át én voltam az, aki mondogatta, hogy sosem lesz gyerek, meg nem tudnék lemondani a szabadságról, bulikról, stb.

Gondoltam majd biztosan elmúlik, de nem.

Én akarnám a babát, de tartok a férjem reakciójától... Ezért nem tudom, hogy mondjam el neki.

Több aranyos megoldást találtam, de lehet jobb lenne csak simán közölni vele, hiszen lehet nem fog elsőre örülni. Vagy ha azt látja, hogy én milyen boldog vagyok, akkor nem lesz gond?

2018. máj. 19. 11:58
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Szerintem a normális párok baráti körtől függetlenül vállalnak gyereket. Mi sem azért vállaljuk ezt, mert x-nek, vagy y-nak gyereke lett.
2018. máj. 21. 12:52
 42/50 anonim ***** válasza:
56%
Nem vállaltátok. Becsúszott. Hatalmas különbség! Főleg, ha a férjed meggondolja magát.
2018. máj. 21. 16:14
 43/50 A kérdező kommentje:
Becsúszott, ennek ellenére vállaljuk! Nem kell rosszindulatúnak lenni, sem irigykedni más boldogságára.
2018. máj. 21. 17:25
 44/50 anonim ***** válasza:
57%

A becsúszott és a tervezett közt oriási a különbség. A becsuszottakat szokták a szülők megutálni,h elvette a terveiket,stb..

Naponta ir ide egy egy boldog becsuszott gyerek.

2018. máj. 23. 19:00
 45/50 anonim ***** válasza:
26%

Hogy lehettek ekkora taplók, de komolyan? Ég a p*fám, hogy magyar vagyok...

Kérdező, sok boldogságot nektek a picihez. :)

2018. máj. 24. 09:52
 46/50 anonim ***** válasza:
47%
én nem vállalnék babát, ha az nem közös döntés alapján lenne. Mert így csak ráerőszakoltad a babát és lehet most azt mondja na jó van, de pár évvel később lehet bepánikol és megutál téged. Te a döntésedet ráerőszakoltad és ez nem szeretet jele csak önző cselekedetnek minősül.
2018. máj. 24. 12:02
 47/50 anonim ***** válasza:
46%
Sok boldogságot a babához ! Szívből gratulálok!
2018. máj. 29. 10:33
 48/50 anonim ***** válasza:
71%

Döbbenet, hogy mennyire imád mocskolódni egy csomó mindenki. Olyan rosszmájú itt mindenki, hogy már nekem ég az arcom egyes válaszolók helyett.

Sokkoló, hogy milyenek egyesek.

2018. jún. 13. 22:38
 49/50 anonim ***** válasza:
82%

"Feri, mondanom kell valamit. Egy hete késik a menzeszem, ezért csináltam tesztet. Pozitív lett. Tudom váratlanul ért, engem is. De ha már így alakult, boldog vagyok."

Férj-feleség között nem gondolnám hogy nem lehet ezt megbeszélni...

2018. aug. 27. 13:54
 50/50 anonim ***** válasza:
33%
Babázási vágy :D Majd ha felnőtt korukra elfogy a víz a Földön, visszatérünk erre :)
2018. nov. 20. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!