Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, akinek...

Van olyan ismerősöd, akinek 20 éves kora után lett ELŐSZÖR KOMOLY kapcsolata?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 19:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, el fog jönni az is. Görcsölni nem érdemes (bár megállni nehéz), mert attól nem lesz jobb semmi. Próbálj nyitott lenni, vedd észre a szépet az életben. Ha harmóniát sugárzol magad körül, vonzani fogod az embereket, mint lepkét a fény. Meg fogod találni a szerelmet, vagy ő talál meg Téged:)
2010. jún. 14. 20:09
 22/36 anonim ***** válasza:
uhh de nem birom, hogy itt nyafogsz egyfolytába!!!!
2010. jún. 14. 20:14
 23/36 A kérdező kommentje:

20.14.

Hahaha.:D

Mi az, hogy egyfolytában? Korod, nemed?

2010. jún. 14. 20:16
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nana fiatalok! Bizony hogy van élet 20 felett! Nem akarok senkit elkeseríteni, de az igazi élet 40 felett kezdődik!:D

Lehet ám vadul szerelmesnek lenni még 40-50-60 évesen, és utána is.

Csak egy saját példa: én 46 vagyok, a párom 60 felé ballag. A gyerekek felnőttek, miénk a világ. Amire fiatal korunkban nem volt pénz, idő, energia, arra most van. Eddig az egzisztenciát építettük, gyerekeket neveltünk, házat építettünk, nem is tudom még mit csináltunk, de mindig másra kellett az anyagi és fizikai erő is, az idő is.

Most együtt fedezzük fel a világot. Van, hogy pénteken beugrunk a kocsiba, és este már Rómában vacsizunk. Hétfőn aztán megyünk dolgozóba, de egy mesés hétvégével a lelkünkben. Vicces lesz nektek, de szerelmesek vagyunk, mint a fene:) Tudunk még mi is kézen fogva sétálni, összebújva nevetgélni, meghatódni a másiktól:)

2010. jún. 14. 20:18
 25/36 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó én voltam aki kérdezte van e élet jó ilyet olvasni:):)
2010. jún. 14. 20:19
 26/36 anonim ***** válasza:
Akkor kaptál rá választ. Van bizony, de még mennyire!:D
2010. jún. 14. 20:24
 27/36 anonim ***** válasza:

én vagyok az aki írta, hogy nem bírom, hogy nyafogsz egyfolytába.....

Nem te irsz ki folyton ilyen kérdéseket, hogy ciki e 23 évesen szűznek lenni, ciki e társkeresőn próbálkozni, ciki lenne e prostihoz menni, mit csinálj, hogy végre barátnőd legyen???

Komolyan már a fél életedet tudjuk!!! Én végig bíztattalak, most se lenne késő változtatnod. Elmennél egy buliba és találnál is lányt, akivel jól éreznéd magad, aztán randiznátok, majd kialakulna egy kapcsolat. Vagy ha egyáltalán nem vagy bulizós ott vannak a társkeresők, ami egyáltalán nem ciki, sőt kismillió ismerősöm a férjét, feleségét találta meg ott!!!

De attól, hogy ide írogatsz, nyafogsz semmi se fog változni, legfeljebb kiírod 10 év múlva, hogy túl a krisztusi koron még csók sem volt....

Hogy a kérdésedre válaszoljak van olyan fiú ismerősöm, akinek 21 évesen lett komoly kapcsolata elöször. Addig semmi se volt. A srác folyton a könyvei felett ült, volt vagy 150 kiló, mégis sikerült neki (mi a titka?? szerintem az, hogy nem rinyált), mostmár két éve boldogok a barátnőjével, akinek nemrég meg is kérte a kezét!!!

Jah és kérdezted a korom, nemem. 19 éves lány vagyok. Mivel enyhe provokációt érzek az érdeklődésed mögött ezért leírom, hogy nem a levegőbe beszélek, volt már egy fél éves kapcsolatom, meg egy 2 év nyolc hónapos...

A visszahúzódó, önbizalomhiányos, kesergős emberek, mint te sehol se nyerők. Lehet, hogy azért se jön össze neked senki mert előbb magadat kell rendbe raknod. Szóval menj el (egy jobb) pszichológushoz!

2010. jún. 14. 20:33
 28/36 anonim ***** válasza:
A barátnőm. Molett típusú volt mindig, emiatt nem volt önbizalma sem. Aztán 18 éves korára megelégelte ezt, fogyózni kezdett. Most 22 éves, csinos nő, igaz még komoly kapcsolata nem volt, de folyamatban van :)
2010. jún. 14. 20:41
 29/36 anonim ***** válasza:

Igen. Az egyik legjobb barátnőm is ilyen. Remélem, hogy össze jön neki, hogy egy normális pasit találjon, mert igazán megérdemelné. Eddig nem volt komoly kapcsolata, sőt, inkább csak haverjai voltak fiúk, barátkozott velük, de komolyabb sosem lett.

Ennek oka lehet az is, hogy az egyetemen ritkán lógatta a lábát, bulizni is ritkán járt, s ő maga is megmondta, hogy talán itt szúrta el. Igaz, ő nem tudta, hogy a könyvtárban is lehet ismerkedni. :)

Egy időben (úgy 22-25 között) rá volt görcsölve a témára, hogy neki miért nincs barátja és mit szúr el, miért nem tetszik senkinek. Mindent kipróbált (internetes társkeresés, rapid randi, próbált több felé utazni, hogy társasági életet éljen) de semmi. Mindig csak skalpvadászokkal hozta össze a sors.

Aztán egy ideje már nem idegesíti magát ilyeneken. Mondtam is neki, ha teljesen rágörcsöl, ha annyira akarja, akkor biztosan nem fog össze jönni. Így most élvezi az életet, próbál egy jobb állást találni, mint a mostani, sínre tenni az életét, s nyitott szemmel járni, ha jönni akar a szerelem, akkor nehogy elkerüljék egymást.

Neked is ezt tudom mondani, hogy ne add fel!

2010. jún. 14. 20:42
 30/36 anonim ***** válasza:
20 évesen volt először komoly kapcsolatom, akkor vesztettem el a szüzességem.
2010. jún. 14. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!