Van olyan ismerősöd, akinek 20 éves kora után lett ELŐSZÖR KOMOLY kapcsolata?
Legjobb haveromnak valami 23évesen lett barátnője. Addig mindenkire rámozdult volna, csak legyen csaja, de pont ezzel szúrta el. Lerítt róla, hogy önbizalom hiányos, meg ragaszkodna, csak legyen kihez :S
Aztán talált 1
Legjobb haveromnak valami 23évesen lett barátnője. Addig mindenkire rámozdult volna, csak legyen csaja, de pont ezzel szúrta el. Lerítt róla, hogy önbizalom hiányos, meg ragaszkodna, csak legyen kihez :S
Aztán talált 1 csajt, és most minden klappol.
Jó a fiaidnak. Büszke lehetsz rájuk, komolyan mondom.
Nekem most ért véget nem rég a főiskola, de egy nyamvadt csókig sem jutottam el (megjegyzem volt már kapcsolatom, de annak már sok éve), pedig jártam társaságba, bulizni, meg összejövetelekre és semmi, nem tudok rájönni mi a baj velem.:S
20.03.
Hát ha nem okoz gondot, hogy felszedj egy lányt és van tapasztalatod a kef*lés terén, akkor van élet 20 felett, más külömben csak létezés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!