Hogyan reagálnál, ha anyósjelölted megpróbálna rábeszélni az abortuszra, miután bejelentettétek hogy terhes vagy?
Én is a hangfelvételen gondolkoznék, ezt még utólag is megejthetnéd, hogy bekapcsolod a telefonodon a diktafont, aztán arra tereled a szót ártatlanul, de érezhetően, hogy ő ajánlotta fel. Ne támadóan, hanem hogy engedd kibontakozni.
Aztán egy alkalommal a barátodnak számolj be az esetről, ha a barátod azt mondja, hogy nem hiszi, akkor mondd meg neki, hogy akkor majd megkérdezzük tőle, hogy is volt ez, hátha te értettél valamit félre. Aztán ha az anyuka tagad, akkor ráér a diktafont elővenni, és lejátszani mindkettőjük előtt.
Milyen család már az, ahol hangfelvételt kell készíteni???
És még ha nem is tervezett a gyerek, és a kérdező akárhány éves, az anyósnak (vagy "jelöltnek", vagy egyáltalán bárkinek az apán kívül) semmi joga ilyet mondani!
Erre nincs mentség!
Én elmondanám kerek perec a páromnak, ha az anyjának hisz velem szemben, akkor lelépnék, ha nekem hisz, akkor anyóssal minimum mosolyszünet, ha az apa is benne van, akkor a kapcsolat megszakítása.
Ha a párodról kiderül, hogy veled szemben az anyjához húz, akkor legalább tudod, hogy ezzel a férfival nem szabad együtt maradni - nem dobsz ki éveket / évtizedeket az életedből az ablakon.
Érdekelne, hogy ez elméleti kérdés, vagy a valóságban megtörtént veled, kérdező?
Mindenesetre engem érdekelnének a körülmények, eddig milyen kapcsolatod volt az anyóssal, hány évesek vagytok, milyen körülmények között éltek stb. Nem mindegy, de én mindenképp megbeszélném a párommal, és ha számunkra örömhír a baba, nagyon csalódott lennék, ez nem az a fajta reakció, amit egy jövendőbeli nagymamától elvárnál... Vele is leülnék beszélni, mégis miért akarja az abortuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!