Ez főleg azoknak szól akik Angliában élnek. Én 16 éves vagyok és 8 hetes terhes. Tudom hogy nagyon fiatal vagyok de most nem akarok erre ki térni. Az erdekelne hogy az anyasági adomanyt ami egyszeri £500 meg tudom e igényelni?
Szűzanyám!
Angliában élsz és tőlünk faggatódzol?
Kérdezd az ottani hivatalt, aki ezzel foglalkozik, vagy a szomszéd Holly-t, amennyiben ő is gyerekként, idegen állampolgárként olyan felelőtlen idióta volt hogy így járt.
Hát itt nem csak te vagy a gáz, hanem az is, aki természetesnek tartja egy gyerek megölését.
A gyerekedről van szó, soha ne zavarjon meg az elvetetés szó, nem más, mint gyilkosság!
11 hetesen láttam ultrahangon a gyerekem, már akkor komplett emberke volt, ujjak, pisze orr, nagy fej, karok, lábak. Orvosi protokoll szerint még "elvetethető" állapotban. Te vagy neki a világmindenség. Később láttam olyan felvételt, amikor úgy aludt bennem, karját a feje alá téve, rámhajtva a fejét, mint ahogy én alszok kispárnán.
Sokszor gondolok arra, hány ilyen kis embert gyilkolt meg az anyja a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!