Mindig kell a megbocsátás?
Van az a pont, amikor az ember azt érzi rokon ide vagy oda, de már nem akar "megbocsátani".
Azért az idézőjel, mert nem is terjesen megbocsátásról lenne szó, inkább kapcsolatról (nem szerelmi). Amikor rájön valaki, hogy sokkal jobb nélküle, mint vele. Boldogabbnak érzem magam, ha nem hallat magáról.
Nem fizikai bántalmazásról van szó, inkább úgy érzem a háttérből megaláztak és miattuk sok fontos (akkor úgy tűnt) embert vesztettem el magam körül.
Félre lehet ezt az érzést tenni? Nem túl rövid az élet, hogy ezt a küzdelmet is meg kelljen vívni?
Én távolodnék, ők a megbocsátásról és elengedésről beszélnek. De számomra az elengedés egyben jelentené a teljes elengedést nem csak a sok évnyi vitákét.
Nem látom értelmét újra és újra letjátszani ezt a meccset. Gyáva az aki belefásul, belefárad és inkább tovább áll? Megbeszélni nem lehet, már bebizonyosodott.
Igazából jól esett kiírni magamból, de ha valaki normális hangnemben válaszol rá megköszönöm.
Kérdező, higy érted hogy el tudnád engedni ha nem lenne életjel?
Megkeresnek rendszeresen? Kifejezetten téged? Kérted ne?
Vagy csak osszefuttok közös családi rendezvényeken? Hogy őket is meghívják ? Téged is? Mert akkor ez nem rajtuk múlik.
Kicsit homályos az egész így.
Nem családi rendezvényekre gondoltam. Nyilván mert nekem gondom van valakivel nem kell, hogy másnak is legyen.
De családi összejövetel max. 2x van egy évben.
Azon kívül értettem. Amikor a miért nem lehetünk jóban és hasonló dugjuk a fejünket a homokba próbálkozás van.
Tehát én nem hívom ő ne hívjon. Ha össze kell futnunk valahol akkor ne kelljen jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!