Volt már olyan, hogy akkor lettetek nagyon jóba a leendő párotokkal, mikor még benne voltatok egy kapcsolatban?
Nekem volt ilyen, bár ismertem a srácot már 13-14 éves korom óta és akkor menyasszony voltam egy pár éves kapcsolatban. A végeredmény röviden: hiába szakítottuk (semmi intimitás, csak pl. biliárdozni jártunk) meg a kapcsolatot mégis összesodort az élet valami módon. 1x akkor sikerült találkozni, mikor egyikőnknek sem volt kapcsolata. Ez 7 éve volt és azóta a felesége vagyok ill. most született meg a 2. lányunk 3 hete :)
Azóta hiszek benne, ha valakit a sors neked rendelt...
de ha nem találkozol azzal a sráccal, és nem is kommunikáltok sehogy sem, akkor majdcsak elmúlik ez az erős érzés iránta. a párodnak nem tudom mondtad-e... vagy érzi-e hogy mi a helyzet a kapcsolatotokkal. próbáljátok együtt megoldani, próbáljatok olyan programokat beszervezni magatoknak, amibe mindketten jól érzitek magatokat és jó legyen a másikkal lenni.
*
Én is pont ugyanígy éreztem. 2 év sok idő.. de nem működött, hiszen belezúgtam egy másik pasiba. :) Aztán már csak vele akartam lenni. titokban sms-ek, találkák, de nem történt semmi, míg nem zártam le az előző kapcsolatot.. :)
Kitartást kívánok neked! De ha nem működik a mostani kapcsolatod.. lépj ki.. ne félj egyedül lenni. :) Utána még jobb lesz újra szerelembe esni. :)
tegnap 23:07 voltam.
köszönöm a válaszokat, örülök, hogy megértőek vagytok, és normálisan válaszoltok!:) mostanába, ahogy olvasgattam a kérdéseket és a válaszokat az oldalon egyre inkább csak a beszólogatásról, egymás szidásáról van szó. de örülök, hogy most nem ezzel találtam szembe magam:)
amúgy a 3 hónap alatt kb 2x találkoztunk (akkor is véletlen), és még kevesebbet beszélgettünk. ennél jobban már tudom leredukálni a vele való kommunikációt. és mégis...:( a párom észrevette, mondta hogy úgy érzi kb 2-3 hónapja nincs velem minden rendben, szünetet is tartottunk, egy ideig jól ment, aztán pár hete összefutottam a fiúval másodjára és mostmár megint csak ő... de remélem elmúlik majd, köszönöm a bíztatásokat!
Én azt vettem észre egy idő után, hogy hiába vonz jobban az új fiú, hiába a lángolás, a mostani barátom tulajdonságait keresem benne. Kicsit meg kell ismerni az újat, tartva a határokat. Én láttam az új fiún, hogy kicsit labilis idegileg. És akkor éreztem, mennyire hiányozna a párom higgadtsága, nyugalma. Meg hasonlók...
A lángolás sose olyan 1,5 év után, mint az elején, de azt is tudni kell, hogy az újjal is megszűnik majd ennyi idő után.
Szerintem az egyik legfontosabb jelzés arra, hogy nem szabad feladni a biztos kapcsolatot, ha bármilyen szinten a mostani párod tulajdonságait keresed az újban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!