Hosszú kapcsolatban élők, szoktatok csókolózni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi' és, hogy mióta tart a kapcsolatotok!2010. dec. 5. 23:27
1/14 anonim válasza:
38 N/ 41 F 18 éve együtt. Nem szoktunk. (csak a kapcsolatunk legelején).
2/14 anonim válasza:
o de jo azt hittem ez csak nekem problema:) 7 ev es csak az egyuttletekkor azelott az elso 1 evben mindig:)lehet a 18.evemre az is elmarad ezek szerint...de gaz:)
3/14 anonim válasza:
o bocsi en vagyok az elozo lemaradt a kor en 28 a parom 31es 7 eve egutt
4/14 anonim válasza:
1. vagyok. Jé, második, pont tíz évvel vagytok fiatalabbak, mint mi :)
Egyébként én nem is szeretek csókolózni, hálisten a férjem sem :)
5/14 anonim válasza:
15 éve vagyok együtt a párommal, és kb 5 éve nem csókolózunk már. Nekem nem is hiányzik.
6/14 anonim válasza:
Remélem előbb-utóbb előkerül pár olyan válaszoló is, akik szoktak, mert ez iszonyú lehangoló eddig :(
7/14 anonim válasza:
36/N, és 42/F 16 éve vagyunk együtt, és mindkettőnknek fontos ha elmegyünk egymás mellet, hogy megérintsük, megsimogassuk a másikat, rendszeresen csókolózunk is, és nem csak előjátékként, bár a szexuális életünk is most kezd kiforrottá válni! :)
Bután fognak ránk nézni az unokák, amikor a nagyszülők turbékolnak, de ez van, így szeretjük!
8/14 anonim válasza:
Mi intim együttlétkor szoktunk rendesen,hosszan,érzékien csókolózni,minden napjainkban pedig nagyon sokszor van szájra puszi,otthon leginkább,de néha séta közben is összecuppanunk.13 éve ismerkedtünk meg,11 éve vagyunk házasok,Én 40 vagyok,a férjem pedig 38,5 éves.
9/14 anonim válasza:
sajátmagunkat nem irom példának,4 év után még természetes hogy állandóan egymásba vagyunk bujva:D
de nagyimék mindkettem most töltik a 80-at,60 éve házasok,és még mindig megy a szájrapuszi...
10/14 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt,elején nagyon sokat csókolóztunk,kb 1.évben. mostmár nagyon ritkán,inkább csak szeretkezés előtt/közben. párom 28f,én 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!