Ha tehetnéd kivinnéd a gyereked a reptérre?
Figyelt kérdés
Holnap utazok kanadába, és hajnali 3ra kell ferihegy 2 re érnem. De a szüleim nem akarnak kivinni mivel nekik korán van az :S ~ 1 óra alatt ki lehet érni kocsival , de most vonatoznom kell és az több óra :(
Nem értik meg h miért kell 3ra kint lenni , mikor csak 7kor indul a gép.
Vélemények?
2010. jún. 13. 19:49
11/31 A kérdező kommentje:
az utolsó vonattal megyek ami 22.30kor indul és hajnali 1re ér a reptérre , így nem kell olyan sokat várnom ott.
azért nem busszal megykek , mivel azzal bonyolultabb eljutni a reptérre.
majd csak szeptember 23án jövök haza.
2010. jún. 13. 20:11
12/31 anonim válasza:
A helyedben felmennék előző nap, és az Ibis hotelban aludnék. Ha úgyis ennyi időre elutazol, az a párezer forint már nem oszt, nem szoroz. Ugyanakkor ezerszer kényelmesebb.
13/31 anonim válasza:
Még nincs gyerekem, fiatal vagyok! Ha lenne kivinném, leszarnám, hogy korán van!
14/31 anonim válasza:
Szerintem attol fugg az egesz h hany eves vagy. En olyan 19 eves korom ota nem varok el ilyesmit az osoktol. Megmondom mi a helyzet, ha felajanljak hogy visznek ok, ha nem akkor karinthy vagy vonat. Mondjuk ugy hogy ejjel, lehet azert bevallalhatnak hogy elvigyenek foleg hogy eleg messzire mesz.
15/31 anonim válasza:
így már nem hangzik olyan rosszul, bár tartom a véleményemet, hogy elég "jófej" szüleid vannak, hogy ennyire nem képesek. jóideg amúgy sem lesz rád gondjuk...
16/31 anonim válasza:
Anyukám minden reggel kivisz a buszhoz, pedig az 2 utcányira van, és még gazdagok sem vagyunk.
17/31 anonim válasza:
Minimum, hogy kivinném! Nagyon messzire megy a kérdező, a világ másik oldalára, és majd csak ősszel jön haza! Én csak 6 napig voltam Japánban, de anyu kikísért a buszhoz (csoportosan mentünk, 35-en), pedig 18 voltam akkor, szóval már nagykorú. Az, hogy kikísérem-e a gyerekem, nem korfüggő! Persze, hogy bennem lenne, hogy örülök, hogy világot lát a gyerekem, de baromira félteném is!
18/31 anonim válasza:
Kivinném, persze :) De amúgy én úgy tudtam, hogy csak egy órával az indulás előtt kel becsekkolni. Mondjuk én Magyarországról sosem repültem sehova, csak Angliából haza, és ott egy óra volt (még akkor).
19/31 anonim válasza:
szerintem ez nem is kérdés normális esetben. nálunk ha bulizni megy a gyerek,(16 múlt) mindig érte megyek, mert éjszaka nincs utcán kóválygás. legyen hajnali 1, 2, 3 óra
20/31 anonim válasza:
Nagyvenyimi vagy? :)
Az végig autópálya am nem értem a szüleidet:S
Melyik utcába laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!