Hogyan mondjam meg otthon, hogy terhes vagyok?
Bocsi, gyerek mellett tanulni..
Egyébként megdöbbent mennyien megtartanának egy babát csak úgy a semmibe. A fiú gondolom fiatal még. Ha ösztöndíjas vagy akkor gondolom haza szeretnél jönni, nem kint maradni egy amerikai fiú nyakába varrva.
Bármennyire nehéz hidd el bízz a szüleidben!! Mikor voltál utoljára beteg?? 12 hétig lehet elvetetni, de mivel kiskorú vagy ezért picit belecsúszhatsz még pár héttel. Röpülj haza azonnal!
23:10-es vagyok.A babát mindenképp mondd el a barátodnak,neki is tudni kell róla,ketten hoztátok össze.
És ha megtartod,akkor ő is támogatna nem?Vagy a szülei is segítenének, nem?Mondd el neki,ez komoly dolog,és a szüleidnek is.Hívd fel őket még ma és elmondod nekik hogy kapcsolatban vagy hónapok óta és hogy terhes lettél.Mit csinálj most.Jobb minél előbb túllenni rajta,utána sokkal jobb lessz neked,és nekik is mert elmondtad.Amúgy mi is megszakításosan védekezünk már 4éve.De nálunk még nem csúszott be baba.
22/L
Nem azért írt, hogy mindenki kioktassa, elég lesz a szüleit végighallgatni.
Én úgy gondolnám, hogy megtartom, mert ha a sorsom most így hozta, akkor inkább belevágok és haladok az árral, még ha apa nélkül is, de nem vetetném el. Én már idősebb vagyok és nem tudom 17 évesen hogyan gondoltam volna. Egy abortuszt szerintem az ember a lelke mélyén nem dolgoz fel. Ha a családod teljesen kitagadna és tökre egyedül maradnál a dologgal, akkor viszont nincs más választás, hisz még gyerek vagy. Hidd el, hamar fel fogsz nőni. Elég sokan vannak, akik abszolút lazán kezelik a családalapítást (nem romákra gondolok, hanem érettekre)és hamar szülnek. Tanulni tényleg lehet utána is, csak ne hagyd el magad és mindig akarj tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!