Hogyan mondjam meg otthon, hogy terhes vagyok?
Szia!
Nem irigyellek.
Először is a kioktatóknak üzenem, főképp egynek, hogy mielőtt bárki felett itélkezik, tanuljon meg helyesen irni, mert szánalmas, ahogy az észt osztja az 5 osztályával.
Hasonló helyzetben voltam, mint Te csak én gyógyszert szedtem és érettségi előtt 1 héttel tudtam meg, hogy terhes vagyok...
Én nem mertem elmondani, pedig 18 voltam már és a pasimnak sem mertem szólni, inkább kirúgtam.
Aztán elkezdtem dolgozni a nyáron és 20 hetes voltam, mikor találtam lakást és odaköltöztem, akkor mondtam el a szüleimnek.
Persze pasi megtudta és egyáltalán nem bánta, vettünk egy lakást és oda született a kiscsajunk, mamák pedig imádják
Azóta épitkeztünk , lett 2 diplomám, cégem és három gyönyörű gyerekem...
Szóval ez nem a világvége.
A fiúnak nem tudod elmondani, megbeszélni vele és a családjával?
Mit szeretnél egyáltalán?
először ezt tisztázd magadban és utána a többiekkel.
Sok sikert, ha erősitésre volna szükséged irj privit nyugodtan
mi a f*szt kell neki magyarázni h hülye volt?? nem az volt a kérdés. a kérdésére választ meg nem nagyon írtok.....
sztem csak simán menj oda és mondd el...majd lesz vmi.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
Jó olvasni, hogy ilyenek is vannak :) de azért maradjunk a realitások talaján, ma ezt elég nehéz megtenni 18 évesen :(
Bizonyára a kedves kérdezőt azért küldték ki az államokba, hogy ott pasizzon és egy babával a hasában jöjjön vissza. Gondolom, tanulás, nyelvtanulás lett volna a cél. Hát nem ez lett a végeredmény.
Tény, a gyerek már megvan, kár nyafogni. Legyél felnőtt, állj a szüleid és a pasi elé, mondd el nekik, de már a kész döntéseddel, hogy megtartod-e a gyereket vagy abortuszt akarsz. Biztos, hogy nem fognak megdicsérni, de végső soron a szüleid, akiknek most elég rendesen eljátszottad a bizalmát.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
Te ugatsz a helyesírás miatt? Nézd már meg te mit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!