Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elrontottam. és most borzasztó...

Elrontottam. és most borzasztóan érzem magam. Vagy csak bolhából elefánt?

Figyelt kérdés

Alig vártam, hogy hazajöjjön a férjem, mert ki akartam menni a partra fürödni. Mikor hazajött, a gyerek kitalálta, hogy tollasozni akar a réten, de én kiakadtam, hogy 100 fok van kinn, szúnyogok, izzadás stb. De jó, kimentünk, viszont nem bírtam elviselni a meleget, és megkértem, hogy hozzanak haza kocsival. Közben a kocsiban már én voltam a hibás, hogy képtelen vagyok alkalmazkodni...

Aztán a családom szépen kirakott itthon, és elmentek a stranra :( Én meg itthon ülök, mert bár én is ezt akartam, és alig vártam, hogy együtt legyünk, lehet, hogy másként alakul, ha kicsit toleránsabb vagyok. Tudom, hogy nem nagy probléma másnak, de annyira rossz érzés, hogy képtelen vagyok toleránsabb lenni.

Mégis mit mondjak, ha hazajönnek?!

2010. jún. 13. 17:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:) Keresztre tényleg nem feszítem magam. Csinálok vmi tápot, az talán eltereli a figyelmet a súrlódásról. (De ha még be is lángosoznak a betyárok, akkor sikítófrászt kapok.) Aranyosak vagytok, hogy segítetek!!!
2010. jún. 13. 17:57
 12/13 anonim válasza:
74%

ma 17:52 válasz írójával értek egyet! És megértem, hogy mit érzel, ma nálunk majdnem ugyanez játszódott le.

Egálba vagytok, mert ők meg tényleg a strandra mentek...

De fel a fejjel! Mindenhol vannak ilyenek!

2010. jún. 13. 18:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, látod ha nem lenne késő már, akkor elmennék hozzád, és együtt mehetnénk strandra, a két itthonhagyott szegény asszony... :)

Azt nem is írtam, hogy mellesleg babás vagyok, így különösen jólesett volna pár óra napon fetrengés, öt perc tollassal színezve :DDD hegymászás brrrr.....

2010. jún. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!